(Opskrift fortsætter under reklamen)

Citrontærte


Ingredienser
Forbagning: Ca. 12 min. ved 200°.
Bagning: Ca. 10 min. ved 225°.
Fremgangsmåde
Dej: Bland mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen, til den ligner revet ost. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Forbag bunden midt i ovnen.
Citroncreme: Rør citronsaft og majsstivelse sammen i en skål (som tåler varme). Rør æg og sukker i. Sæt skålen over vandbad og varm blandingen op ved jævn varme, og under konstant piskning, til cremen bliver tyk og fyldig - og skålen lyder hul. Tag skålen af varmen. Pisk straks smørklatterne i en efter en - tilsæt først en ny smørklat når den forrige er pisket ind i cremen.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Forbagning: Ca. 12 min. ved 200°.
Bagning: Ca. 10 min. ved 225°.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Dej: Bland mel og sukker i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen, til den ligner revet ost. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens side. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Forbag bunden midt i ovnen.
Citroncreme: Rør citronsaft og majsstivelse sammen i en skål (som tåler varme). Rør æg og sukker i. Sæt skålen over vandbad og varm blandingen op ved jævn varme, og under konstant piskning, til cremen bliver tyk og fyldig - og skålen lyder hul. Tag skålen af varmen. Pisk straks smørklatterne i en efter en - tilsæt først en ny smørklat når den forrige er pisket ind i cremen.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt