(Opskrift fortsætter under reklamen)
Farfars brød
Skøn og lækker opskrift på Farfars brød har været besøgt 11918 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
Vandet lunes, sirup, gær og æg røres i. Til sidst røres melet i og så skal man ælte til dejen er blød.: Dejen stilles til hævning i ca. 40 minutter, dækket med et klæde. Æltes derefter grundigt igen. Form herefter til 2 brød. Brødene kan også bages i rugbrødsforme på ca. 2 liter hver. Brødet hæver nu 2. gang ( ca. 30 minutter ) Så pensles brødet med en sjat kaffe og bages i 40-50 minutter ved 200 graders varme. Brødet bliver meget mørkt i skorpen.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Vandet lunes, sirup, gær og æg røres i. Til sidst røres melet i og så skal man ælte til dejen er blød.: Dejen stilles til hævning i ca. 40 minutter, dækket med et klæde. Æltes derefter grundigt igen. Form herefter til 2 brød. Brødene kan også bages i rugbrødsforme på ca. 2 liter hver. Brødet hæver nu 2. gang ( ca. 30 minutter ) Så pensles brødet med en sjat kaffe og bages i 40-50 minutter ved 200 graders varme. Brødet bliver meget mørkt i skorpen.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt