(Opskrift fortsætter under reklamen)

Flade boller med spinatfyld

Flade boller med spinatfyld
avatar

Opskrift glæde: (55 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Flade boller med spinatfyld har været besøgt 5592 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Fyld:

Pensling:


SPAR 10% på julegaven LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe

Flade boller: Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål. Rør først gæren ud heri og derefter sukker, salt og 2 tsk. af durummelet.Dæk skålen med fx et låg og lad blandingen stå et lunt sted i ca. 10 min. Slå resten af melet i (hold lidt mel tilbage) - dejen skal være blød. Dæk igen skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.Spinatfyld: Kom den optøede spinat i sigte og pres spinaten fri for væde. Hæld den marinerede Feta til afdrypning i en sigte - gem lidt af olien. Del osteternene i lidt mindre stykker med en gaffel. Bland spinat, Feta, æg, løg og peber i en skål. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade (ca. 12 cm i diameter). Læg de flade boller på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Tryk fordybninger i bollerne og pensl med olien. Fordel spinatfyldet og derefter spegeskinken på de flade boller og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225 º.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)






Relaterede opskrifter til Flade boller med spinatfyld



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Flade boller med spinatfyld:
Flade boller med spinatfyld


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset

Kontakt