(Opskrift fortsætter under reklamen)

Flade boller med tomatfyld

Flade boller med tomatfyld

avatar
Tilfredshed (45)
(2 Fav.)
Log ind for at gemme



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

fyld :

Pensling:


Mere luft i økonomien: Spar på STRØMMEN og på MADBUDGETTET - klik her

GRATIS madplaner fra Maduniverset klik her

Flade boller: Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål. Rør først gæren ud heri og derefter sukker, salt og 2 tsk. af durummelet. Dæk skålen med fx et låg og lad blandingen stå et lunt sted i ca. 10 min. Slå resten af melet i (hold lidt mel tilbage) - dejen skal være blød. Dæk igen skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.Tomatfyld: Lad de hakkede tomater dryppe af i en sigte i ca. 5 min. Kom de afdryppede tomater i en skål og rør dem sammen med tomatpure og hvidløg. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade (ca.12 cm i diameter). Læg de flade boller på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Hæld Feta ost til afdrypning i sigten - gem lidt af olien. Tryk fordybninger i bollerne og pensl med olien. Fordel først tomatfyld - derefter oliven og til sidst ostetern på de flade boller. Bag dem midt i ovnen til osten er gylden ( ca. 20 minutter ved 225 grader)

Opskrift vist 4751 gange
Opskrift vist: 4751 gange
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Flade boller med tomatfyld








Relaterede opskrifter til Flade boller med tomatfyld




Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset