(Opskrift fortsætter under reklamen)

Flødeostekage med rabarber

Flødeostekage med rabarber
nokia666
Til opskriften
Opskrift glæde: (64 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Flødeostekage med rabarber har været besøgt 6558 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Rabarberkompot:

Rabarberpynt:

Tørretid: Ca. 2½ time ved 75°


Fremgangsmåde


Bund: Hak kiksene med en kniv. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør kiksene i. Beklæd en bradepande (ca. 5 x 22 x 29 cm) med bagepapir. Fordel chokoladeblandingen i bradepanden. Læg et stykke bagepapir over chokoladeblandingen og tryk den godt sammen til en kiksebund. Stil bradepanden i køleskabet.

Fyld: Pisk imens fløden til et let skum. Rør flødeosten blød med sukker og vanillekorn og vend derefter ymeren i. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblasen op med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede husblas med ca. 3 dl af osteblandingen, og rør den i resten. Vend flødeskum i og fordel straks fyldet på kiksebunden. Stil kagen tildækket i køleskabet til næste dag.

Rabarberkompot: Bring vand og sukker i kog. Vend rabarberskiverne i. Damp ved svag varme, og under låg i ca. 1 min. - rabarberskiverne skal være møre, men stadig hele.



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde

Rabarberkompot:

Rabarberpynt:

Tørretid: Ca. 2½ time ved 75°




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Bund: Hak kiksene med en kniv. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og rør kiksene i. Beklæd en bradepande (ca. 5 x 22 x 29 cm) med bagepapir. Fordel chokoladeblandingen i bradepanden. Læg et stykke bagepapir over chokoladeblandingen og tryk den godt sammen til en kiksebund. Stil bradepanden i køleskabet.

Fyld: Pisk imens fløden til et let skum. Rør flødeosten blød med sukker og vanillekorn og vend derefter ymeren i. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Træk husblasen op med det vand der hænger ved, og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede husblas med ca. 3 dl af osteblandingen, og rør den i resten. Vend flødeskum i og fordel straks fyldet på kiksebunden. Stil kagen tildækket i køleskabet til næste dag.

Rabarberkompot: Bring vand og sukker i kog. Vend rabarberskiverne i. Damp ved svag varme, og under låg i ca. 1 min. - rabarberskiverne skal være møre, men stadig hele.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Flødeostekage med rabarber - lækker opskrift

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt