(Opskrift fortsætter under reklamen)

Fondue

Fondue
maduniverset.dk
Til opskriften
Opskrift glæde: (584 pers.)

Fondue er en lækker og hyggelig madoplevelse, hvor forskellige ingredienser dyppes i en varm og smeltet blanding af enten ost, olie eller chokolade. Denne sociale spiseoplevelse stammer oprindeligt fra Schweiz og er blevet en populær tradition verden over. Uanset om det er ostefondue, chokoladefondue eller kødfondue, er konceptet en fest for smagsløgene og en perfekt måde at samle venner og familie omkring middagsbordet Fondue er fantastisk til nytårsaften. Skøn og lækker opskrift på Fondue har været besøgt 255977 gange

DAGENS OPSKRIFT : Fondue var dagens opskrift den 02 Jan 2021

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Fonduen:

Tilbehør:

Paprika dip:

Dild/persille dip:

Rødbedde løg mix:


Fremgangsmåde


Tilbehør:

Dressinger:

RØDBEDDE LØG MIX:

Pomfritter:



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde

Fonduen:

Tilbehør:

Paprika dip:

Dild/persille dip:

Rødbedde løg mix:




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Tilbehør:

Dressinger:

RØDBEDDE LØG MIX:

Pomfritter:

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



Mere info om Fondue

Fondue blev populær i Danmark i løbet af 1970'erne og 1980'erne. Det var en tid, hvor der var stor interesse for internationale madtrends, og fondue, med sin hyggelige og sociale karakter, passede godt ind i den danske kultur. I denne periode blev fondue ofte betragtet som en festlig og anderledes måde at nyde måltider på, og det blev en populær aktivitet ved selskaber og sammenkomster. Selvom fondue måske ikke er lige så udbredt i dag, er det stadig en elsket spiseoplevelse for mange, og der er steder, hvor man kan nyde fondue rundt om i landet



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Fondue

avatar
Jesper Michelsen
2009-12-31 11:15:44

Og jeg savner lidt info om tilbehør; brød, salat - hvad?

avatar
maduniverset.dk
2013-10-04 10:54:00

Mange spiser den som beskrevet, men den er ret tung. Måske kan man lave en frisk sorbet til dessert.









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt