(Opskrift fortsætter under reklamen)

Fru Olriks Kokostærte

Fru Olriks Kokostærte
Gudrun Sørensen
Til opskriften
Opskrift glæde: (170 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Bunde: 4 æggehvider

Creme: 100 g smør




Fremgangsmåde


Bund: Pisk æggehviderne meget stive. Sigt flormelisen og vend den forsigtigt i æggehviderne sammen med kokosmelet. Kom dejen i en velsmurt, raspdrysset springform og bag bunden ved svag varme 160 grader i 50-60 minutter. Læg folie eller bagepapir over, hvis kagen ser ud til at blive for mørk på overfladen. Lad kagen blive kold og flæk den i to bunde. Creme: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i gryde. Rør æggeblommerne sammen med flormelis. Rør forsigtigt den smeltede chokoladeblanding i æggeblandingen. Lad cremen blive kold. Cremen har got af at stå nogle timer, før kagen lægges sammen. Fordel cremen mellem de to bunde og sigt flormelis over den øverste bund inden serveringen.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Bunde: 4 æggehvider

Creme: 100 g smør






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Bund: Pisk æggehviderne meget stive. Sigt flormelisen og vend den forsigtigt i æggehviderne sammen med kokosmelet. Kom dejen i en velsmurt, raspdrysset springform og bag bunden ved svag varme 160 grader i 50-60 minutter. Læg folie eller bagepapir over, hvis kagen ser ud til at blive for mørk på overfladen. Lad kagen blive kold og flæk den i to bunde. Creme: Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i gryde. Rør æggeblommerne sammen med flormelis. Rør forsigtigt den smeltede chokoladeblanding i æggeblandingen. Lad cremen blive kold. Cremen har got af at stå nogle timer, før kagen lægges sammen. Fordel cremen mellem de to bunde og sigt flormelis over den øverste bund inden serveringen.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Fru Olriks Kokostærte

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt