(Opskrift fortsætter under reklamen)

Fyldig skaldyrssuppe

Fyldig skaldyrssuppe
Jane Hvid
Til opskriften
TID
55 (min)
Opskrift glæde: (181 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser





Fremgangsmåde


Pil rejer og jomfruhummere og skær hummerhalerne i skiver. Kog bouillon på skallerne: steg dem sammen med løg og gulerod i 1 spsk. smør, til skallerne bliver hvidlige. Hæld vand og vin ved og lad det koge i 20 miin. Si skaller og grøntsager fra og sæt bouillonen til side. Steg porre og fennikel i 1 spsk. smør ca. 2 min. under omrøring. Hæld skaldyrsbouillonen ved og lad grøntsagerne koge møre i ca. 10 min. Kom alt i en blender eller foodprocessor og kør det jævnt. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fiskebouillonterning og fløde. Lad suppen koge 1 5 min. og smag til med salt og cayennepeber. Skrub muslingerne rene under rindende vand og læg dem i kogende vand til de åbner sig. Læg alle skaldyrene i suppen og varm dem igennem.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Pil rejer og jomfruhummere og skær hummerhalerne i skiver. Kog bouillon på skallerne: steg dem sammen med løg og gulerod i 1 spsk. smør, til skallerne bliver hvidlige. Hæld vand og vin ved og lad det koge i 20 miin. Si skaller og grøntsager fra og sæt bouillonen til side. Steg porre og fennikel i 1 spsk. smør ca. 2 min. under omrøring. Hæld skaldyrsbouillonen ved og lad grøntsagerne koge møre i ca. 10 min. Kom alt i en blender eller foodprocessor og kør det jævnt. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fiskebouillonterning og fløde. Lad suppen koge 1 5 min. og smag til med salt og cayennepeber. Skrub muslingerne rene under rindende vand og læg dem i kogende vand til de åbner sig. Læg alle skaldyrene i suppen og varm dem igennem.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Fyldig skaldyrssuppe

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt