(Opskrift fortsætter under reklamen)

Fyldig skaldyrssuppe


Skøn og lækker opskrift på Fyldig skaldyrssuppe har været besøgt 23736 gange
Pil rejer og jomfruhummere og skær hummerhalerne i skiver. Kog bouillon på skallerne: steg dem sammen med løg og gulerod i 1 spsk. smør, til skallerne bliver hvidlige. Hæld vand og vin ved og lad det koge i 20 miin. Si skaller og grøntsager fra og sæt bouillonen til side. Steg porre og fennikel i 1 spsk. smør ca. 2 min. under omrøring. Hæld skaldyrsbouillonen ved og lad grøntsagerne koge møre i ca. 10 min. Kom alt i en blender eller foodprocessor og kør det jævnt. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fiskebouillonterning og fløde. Lad suppen koge 1 5 min. og smag til med salt og cayennepeber. Skrub muslingerne rene under rindende vand og læg dem i kogende vand til de åbner sig. Læg alle skaldyrene i suppen og varm dem igennem.
Servering til Fyldig skaldyrssuppe
Relaterede opskrifter til Fyldig skaldyrssuppe
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset