(Opskrift fortsætter under reklamen)

Gnocchi af bagte kartofler

Gnocchi af bagte kartofler
Marpar
Til opskriften
TID
60 (min)
Opskrift glæde: (245 pers.)

Når jeg laver bagte kartofler, ryger der lige 3 ekstra med i ovnen, så har jeg til at lave disse gnocchi dagen efter. Det er også god hurtig gæstemad, da de kan fryses og tilberedes direkte fra fryser.. Skøn og lækker opskrift på Gnocchi af bagte kartofler har været besøgt 16977 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser



Fremgangsmåde


Med foodprocessor: riv osten. Sæt herefter blandingsbladet(ikke knivbladet) på og læg kartoflerne ned i. Rør ost og kartofler, salt samt rosmarin eller salvie indtil kartoflerne er most. Slå ægget ud heri og rør det sammen. Tilsæt lidt efter lidt melet, indtil du har en sammenhængende masse – den skal ikke være for våd – tjek med fingrene om det klistrer for meget.

Uden foodprocessor: Læg kartofler i en røreskål, slå ægget ud heri og bland godt med en gaffel. Tilsæt den revne ost, salt og peber og rosmarin eller salvie. Tilsæt lidt efter lidt melet, indtil du har en sammenhængende masse – den skal ikke være for våd – tjek med fingrene om det klistrer for meget.



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Med foodprocessor: riv osten. Sæt herefter blandingsbladet(ikke knivbladet) på og læg kartoflerne ned i. Rør ost og kartofler, salt samt rosmarin eller salvie indtil kartoflerne er most. Slå ægget ud heri og rør det sammen. Tilsæt lidt efter lidt melet, indtil du har en sammenhængende masse – den skal ikke være for våd – tjek med fingrene om det klistrer for meget.

Uden foodprocessor: Læg kartofler i en røreskål, slå ægget ud heri og bland godt med en gaffel. Tilsæt den revne ost, salt og peber og rosmarin eller salvie. Tilsæt lidt efter lidt melet, indtil du har en sammenhængende masse – den skal ikke være for våd – tjek med fingrene om det klistrer for meget.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



Mere info om Gnocchi af bagte kartofler

Gnocchi er en type pasta, der traditionelt stammer fra Italien. Disse små, bløde klumper er lavet af en blanding af kartofler, mel og æg, selvom der kan være variationer af opskrifter afhængigt af region og personlige præferencer. Navnet "gnocchi" stammer sandsynligvis fra det italienske ord "nocchio", der betyder "knude" eller "klump".



(Reklame)

Dejen rulles ud til stænger og skæres til gnocchi.

Dejen rulles ud til stænger og skæres til gnocchi.

Gnocchi lægges med en smule afstand på bagepladen/bakken.

Gnocchi lægges med en smule afstand på bagepladen/bakken.

Når de er færdige kommer de op til overfladen.

 Når de er færdige kommer de op til overfladen.

Færdigkogte

Færdigkogte

Relaterede opskrifter

(Reklame)








Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt