(Opskrift fortsætter under reklamen)
Gratineret krabbe og asparges
Skøn og lækker opskrift på Gratineret krabbe og asparges har været besøgt 16127 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
Smør brødskiverne og læg krabbekødet på. Husk at fjerne bruskskiverne fra krabbekløerne. Dryp lidt citronsaft over. Skyl de friske asparges, damp dem møre i saltvand og lad dem dryppe godt af. Asparges fra dåse lægges i en sigte til afdrypning. Fordel aspargesene på brødskiverne. Pisk æggehviden meget stiv og vend den i mayonnaisen med lidt salt og peber. Bred gratindejen over krabbe og asparges og sæt brødskiverne i ovnen til overfladen er gylden. Gratinering: ca. 8 min. Ovntemperatur: 250° Næstøverste ribbe i ovnen.
Variation: Brug rejer eller jomfruhummer i stedet for krabbekløer.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Smør brødskiverne og læg krabbekødet på. Husk at fjerne bruskskiverne fra krabbekløerne. Dryp lidt citronsaft over. Skyl de friske asparges, damp dem møre i saltvand og lad dem dryppe godt af. Asparges fra dåse lægges i en sigte til afdrypning. Fordel aspargesene på brødskiverne. Pisk æggehviden meget stiv og vend den i mayonnaisen med lidt salt og peber. Bred gratindejen over krabbe og asparges og sæt brødskiverne i ovnen til overfladen er gylden. Gratinering: ca. 8 min. Ovntemperatur: 250° Næstøverste ribbe i ovnen.
Variation: Brug rejer eller jomfruhummer i stedet for krabbekløer.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt