(Opskrift fortsætter under reklamen)
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Servering til Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
78774 visninger

Opskrift af:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Opskrift på Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer

rita
2009-04-15 11:57:02
Det lyder spændende.Skal helt sikkert prøves.

rita
2009-04-19 17:27:53
Super.Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det.
Kom et par gulerødder ved,lidt grøntsagafond,og nogle forskellige krydderurter på toppen.Højeste karakter.

Vandy Bæk Thorsen
2010-08-21 10:37:04
Der er ingen grund til at lade svinekød hvile, med mindre det er stegt til fx 60-62 grader, hvor det er rosa, og man ønsker en mere ensartet farve i hele kødstykket. Det er kun stege stegt ved høje oventemperaturer, som man bør overveje at lade hvile. Centrumtemperaturen i svinekød vil stige op til 5 grader i hviletiden, hvilket som regel sker i løbet af de første 10 minutter.
Hvis kødet er stegt til den ønskede centrumtemperatur, og man ønsker at lade kødet hvile, skal det ikke pakkes ind, så vil det nemlig "stege videre".
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Relaterede opskrifter til Grillet hawaiimørbrad med tilbehør
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset