(Opskrift fortsætter under reklamen)

Gulerodstrekanter

Gulerodstrekanter
nokia666
Til opskriften
Opskrift glæde: (88 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Gulerodstrekanter har været besøgt 5062 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser



Fremgangsmåde


Lun mælken i en gryde og tag den fra varmen. Hæld mælken i en skål og smuldr gæren heri - pas på mælken må ikke være mere end fingervarm.Tilsæt tykmælk, olie, salt, revne gulerødder, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt igennem og tilsæt mere mel, til dejen er passende smidig og ikke for fast i konsistensen. : Gulerøddernes vandindhold varierer, derfor er det bedst ikke at komme alt melet i på en gang. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen i ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. Form stykkerne til 2 flade runde brød. Lad dem efterhæve på pladen ca. 10 minutter. Del hvert brød med en kniv i 8 trekanter, men skær ikke helt igennem. Sæt brødene i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader, og bag brødene ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Køl brødene lidt af på en bagerist og bræk trekanterne fra hinanden.



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Lun mælken i en gryde og tag den fra varmen. Hæld mælken i en skål og smuldr gæren heri - pas på mælken må ikke være mere end fingervarm.Tilsæt tykmælk, olie, salt, revne gulerødder, grahamsmel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt igennem og tilsæt mere mel, til dejen er passende smidig og ikke for fast i konsistensen. : Gulerøddernes vandindhold varierer, derfor er det bedst ikke at komme alt melet i på en gang. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen i ca. 1 time. Ælt dejen let igennem og del den i 2 stykker. Form stykkerne til 2 flade runde brød. Lad dem efterhæve på pladen ca. 10 minutter. Del hvert brød med en kniv i 8 trekanter, men skær ikke helt igennem. Sæt brødene i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader, og bag brødene ca. 20 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Køl brødene lidt af på en bagerist og bræk trekanterne fra hinanden.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter








OPSKRIFT TAGS:
Gulerodstrekanter


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt