(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Tilfredshed (363)
(18 Fav.)
Log ind for at gemme


DAGENS OPSKRIFT : Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler var dagens opskrift den 03 Nov 2020



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Tips til hvordan man kan spare på strømmen og madbudgettet samt lidt andre økonomi tips

GRATIS madplaner fra Maduniverset klik her

219395 visninger
avatar
219395
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler


Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Alan
2013-12-20 18:17:49

Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven... Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang) Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..) Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time. Det er GUF :-)

avatar
Alan
2013-12-20 18:19:44

Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede opskrifter til Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler




Annoncevisning