Annonce
Annonce
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Tilfredshed (363)
(18 Fav.)


DAGENS OPSKRIFT : Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler var dagens opskrift den 03 Nov 2020



Ingredienser
6 personer
Fremgangsmåde

219395 visninger
avatar
219395
Annonce
Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler - stort
Annonce
Kommentarer
avatar
Alan
2013-12-20 18:17:49

Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven... Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang) Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..) Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time. Det er GUF :-)

avatar
Alan
2013-12-20 18:19:44

Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling



Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset