(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler
nokia666
Til opskriften
Opskrift glæde: (363 pers.)



DAGENS OPSKRIFT : Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler var dagens opskrift den 03 Nov 2020

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Grønlangkål:

Brunede kartofler:




Fremgangsmåde


Grønlangkålen:

Brunede kartofler:


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Grønlangkål:

Brunede kartofler:






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Grønlangkålen:

Brunede kartofler:


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



Mere info om Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Hamburgerryg er en dansk kødret, og navnet refererer faktisk ikke til Hamburg i Tyskland, som man måske kunne tro. Oprindeligt blev Hamburgerryg lavet af den del af svinekødet, der hedder skinke, som blev kogt og herefter bagt eller stegt. Hamburgerryg blev først nævnt i en dansk kogebog fra 1800-tallet, og retten blev populær i Danmark i løbet af 1900-tallet.



(Reklame)

Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Hamburgerryg med grønlangkål & brunede kartofler

avatar
Alan
2013-12-20 18:17:49

Det er en fantastisk ret... og ligger godt i maven... Men følg opskriften på grønkålspakken og kom vand fra hamburgryggen i (meget gerne nedkogt fra en tidligere gang... kan jo fryses fra gang til gang) Lav grønkålen 6-8 timer før den skal spises, og efter den er rørt sammen i gryden, stilles den i ovnen i gryden med låg på ved 110 gr.(kan holdes varm i en dyne de sidste timer hvis ovnen skal bruges til andet..) Kålen bliver blød og rund, og kan slat ikke sammenlignes med den der er lavet på en halv time. Det er GUF :-)

avatar
Alan
2013-12-20 18:19:44

Hov.... glemte lige... HUSK sønderjyske kålpølser til.









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt