(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hindbærtrifli II

Ingredienser
Hasselnøddemakroner:
Vaniljecreme:
Fremgangsmåde
Vaniljecreme: Sukker, maizena og vaniljekorn piskes godt med 1 dl af mælken. Tilsæt æggeblomme og pisk stadig godt. De resterende 4 dl mælk koges op i en gryde med den tomme vaniljestang. Når mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Pisk hele tiden. Koges op 4-5 minutter og hældes straks over i en kold beholder. Afkøles helt i køleskab. Cremen skal anvendes samme eller næste dag.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Vaniljecreme: Sukker, maizena og vaniljekorn piskes godt med 1 dl af mælken. Tilsæt æggeblomme og pisk stadig godt. De resterende 4 dl mælk koges op i en gryde med den tomme vaniljestang. Når mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Pisk hele tiden. Koges op 4-5 minutter og hældes straks over i en kold beholder. Afkøles helt i køleskab. Cremen skal anvendes samme eller næste dag.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til Hindbærtrifli II

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt