(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hjemmelavet Amerikansk Pumpkinpie


Ingredienser
Tærtedej af:
Græskar puré af:
Kage fyld af:
Tilbehør:
Fremgangsmåde
1: Tærtedej - Sigt melet ud på bordet. Lav en fordybning i midten og læg en æggeblomme, sukker og små stykker af smør. Ælt alt sammen til en glat dej, form det til en kugle som stilles koldt i 30 minutter. Mørdejen trykkes ud i en smurt tærteform (25 cm i diameter). Lav en høj kant og skær det overskydende fra. Prikkes med en gaffel. Bages ved 200 grader til den er gylden, ca. 12 – 15 minutter.
2: Græskarpuré - Fordel de mindre stykker græskar i en bradepande med bagepapir. Bag dem ved 125 grader i 2 timer, sluk ovnen og lad dem stå i ovnen til tørre i ca. 1 time. Blend græskarstykkerne i en foodprocessor til det er puré.
3: Kagefyld - Varm græskarpuréen op i en gryde, kom fløde og mælk i og rør til det er en ensartet masse. Det må ikke koge. I en skål røres æg og sukker sammen. Pisk de tørre ingredienser i – undtagen mel. Kom mel og sirup i dejen. Rør i æggemassen, mens den varme græskarpuré hældes i æggemassen i en tynd stråle. Kom fyldet i tærtedejen. Bages i midten af ovnen ved 160 grader i ca. 50 – 55 minutter. Lad dejen afkøle på en rist.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Tærtedej af:
Græskar puré af:
Kage fyld af:
Tilbehør:
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
1: Tærtedej - Sigt melet ud på bordet. Lav en fordybning i midten og læg en æggeblomme, sukker og små stykker af smør. Ælt alt sammen til en glat dej, form det til en kugle som stilles koldt i 30 minutter. Mørdejen trykkes ud i en smurt tærteform (25 cm i diameter). Lav en høj kant og skær det overskydende fra. Prikkes med en gaffel. Bages ved 200 grader til den er gylden, ca. 12 – 15 minutter.
2: Græskarpuré - Fordel de mindre stykker græskar i en bradepande med bagepapir. Bag dem ved 125 grader i 2 timer, sluk ovnen og lad dem stå i ovnen til tørre i ca. 1 time. Blend græskarstykkerne i en foodprocessor til det er puré.
3: Kagefyld - Varm græskarpuréen op i en gryde, kom fløde og mælk i og rør til det er en ensartet masse. Det må ikke koge. I en skål røres æg og sukker sammen. Pisk de tørre ingredienser i – undtagen mel. Kom mel og sirup i dejen. Rør i æggemassen, mens den varme græskarpuré hældes i æggemassen i en tynd stråle. Kom fyldet i tærtedejen. Bages i midten af ovnen ved 160 grader i ca. 50 – 55 minutter. Lad dejen afkøle på en rist.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt