(Opskrift fortsætter under reklamen)

HJEMMELAVET RUGBRØD

HJEMMELAVET RUGBRØD
avatar

Opskrift glæde: (58 pers.)

Skøn og lækker opskrift på HJEMMELAVET RUGBRØD har været besøgt 14131 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Skrab og vind en Kenwood Køkkenmaskine!

: Surdej : Hvis man ikke har en surdej, kan den laves af 2 ½ dl. kærnemælk, 2 dl. rugmel og 25 gram gær.

2 : Kornet udblødes 12 timer i 1 liter kogende vand.

3 : Surdejen røres med ½ liter lunkent vand. Herefter tilsættes 1 porter sammen med rugmel, hvedemel og salt. Tag 300 gram dej fra til surdej (kan holde sig i ca. 14 dage)

4 : Resten af dejen hældes i en eller flere smurte rugbrødsforme, der fyldes 3/4 op. Lad brødet hæve i 4-6 timer ved stuetemperatur, dækket med et fugtigt klæde.

5 : Bag brødet fra kold ovn i ca. 2 timer ved 165 grader. Brødene tages ud af formen og stilles på bageristen i ovnen endnu 15 minutter, efter at ovnen er slukket. Pakkes herefter ind i et tørt viskestykke og står til dagen efter.

(Reklame)






Relaterede opskrifter til HJEMMELAVET RUGBRØD



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til HJEMMELAVET RUGBRØD:
HJEMMELAVET RUGBRØD


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset