(Opskrift fortsætter under reklamen)
Hjertekage med mokkaglasur


Skøn og lækker opskrift på Hjertekage med mokkaglasur har været besøgt 11637 gange
smelt smøret og lad det køle. pisk æg og sukker let og luftigt. bland de malede nøddekerner med bagepulveret og rør det i æggeblandingen sammen med det smeltede smør. Hæld dejen i en smurt og raspdrysset kageform i hjertefacon(eller en almindelig kageform). Bag kagen på nederste rille i ovnene ved 175 grader i ca 30 min..Lad kagen køle lidt af,vend den ud af formen og lad den køle helt af. Rør sigtet flormelis, stærk kaffe og kakao sammen til en glasur og bred den ud over kagen, så det også løber lidt ned ad siderne. Pynt med ristede hasselnødder,inden glasuren er helt stivnet. rist nødderne således: læg hasselnødderne på en bageplade beklæt med bagepapir og ris dem i ovnen ved 175 grader i 10-15 min. Lad nødderne køle lidt af og gnid de brune hinder af med fingerne.
Relaterede opskrifter til Hjertekage med mokkaglasur
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset