(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hjertekager med hvid chokoladeparfait

Hjertekager med hvid chokoladeparfait
avatar

Opskrift glæde: (75 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Hjertekager med hvid chokoladeparfait har været besøgt 8173 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Kagedej:

Parfait:

Pynt: friske frugter, sirup/purè af frugt


Skrab og vind en Kenwood Køkkenmaskine!

Kager: Sukker og mel røres sammen med lidt vaniljemarv, tilsæt ægget og rør dejen lind og glat. Tilsæt til sidst lidt øl. Med en hobbykniv skæres et hjerteformet hul i et plastiklåg eller lignende. Læg hjerteformen på et stykke bagepapir og smør dejen i formen i et tyndt lag. Gentag dette 4 gange og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 12-14 minutter - til de er lysebrune. Parfait: Sukker piskes med æggeblomme, æg og vanilje til fast gulligt æggeskum. Fløden piskes til let skum. Chokoladen smeltes ved svag varme - skal være lunken. Del æggemassen i to portioner og rør chokoladen ud i den ene portion under jævn omrøring. Rør derefter flødeskummet ud i chokolademassen og rør nu det sidste æggeskum i massen Tilsæt lidt vodka i ismassen - det giver en blødere konsistens. Hæld ismassen i en passende form og frys massen ind.

(Reklame)


Relaterede opskrifter til Hjertekager med hvid chokoladeparfaitRELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Hjertekager med hvid chokoladeparfait:
Hjertekager med hvid chokoladeparfait


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset