(Opskrift fortsætter under reklamen)
Hjertekager med hvid chokoladeparfait
Skøn og lækker opskrift på Hjertekager med hvid chokoladeparfait har været besøgt 8173 gange
Ingredienser
Kagedej:
Parfait:
Pynt: friske frugter. sirup/purè af frugt
Fremgangsmåde
Kager: Sukker og mel røres sammen med lidt vaniljemarv, tilsæt ægget og rør dejen lind og glat. Tilsæt til sidst lidt øl. Med en hobbykniv skæres et hjerteformet hul i et plastiklåg eller lignende. Læg hjerteformen på et stykke bagepapir og smør dejen i formen i et tyndt lag. Gentag dette 4 gange og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 12-14 minutter - til de er lysebrune. Parfait: Sukker piskes med æggeblomme, æg og vanilje til fast gulligt æggeskum. Fløden piskes til let skum. Chokoladen smeltes ved svag varme - skal være lunken. Del æggemassen i to portioner og rør chokoladen ud i den ene portion under jævn omrøring. Rør derefter flødeskummet ud i chokolademassen og rør nu det sidste æggeskum i massen Tilsæt lidt vodka i ismassen - det giver en blødere konsistens. Hæld ismassen i en passende form og frys massen ind.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Kagedej:
Parfait:
Pynt: friske frugter. sirup/purè af frugt
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig
Kager: Sukker og mel røres sammen med lidt vaniljemarv, tilsæt ægget og rør dejen lind og glat. Tilsæt til sidst lidt øl. Med en hobbykniv skæres et hjerteformet hul i et plastiklåg eller lignende. Læg hjerteformen på et stykke bagepapir og smør dejen i formen i et tyndt lag. Gentag dette 4 gange og bag kagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 12-14 minutter - til de er lysebrune. Parfait: Sukker piskes med æggeblomme, æg og vanilje til fast gulligt æggeskum. Fløden piskes til let skum. Chokoladen smeltes ved svag varme - skal være lunken. Del æggemassen i to portioner og rør chokoladen ud i den ene portion under jævn omrøring. Rør derefter flødeskummet ud i chokolademassen og rør nu det sidste æggeskum i massen Tilsæt lidt vodka i ismassen - det giver en blødere konsistens. Hæld ismassen i en passende form og frys massen ind.
Servering til Hjertekager med hvid chokoladeparfait
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt