(Opskrift fortsætter under reklamen)

HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE

HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE
avatar

Opskrift glæde: (90 pers.)

Skøn og lækker opskrift på HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE har været besøgt 11906 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Sauce af:1: Start med at rense hele portionen af frisk spinat. Fjern de groveste stilke og skyl spinaten meget omhyggeligt i flere hold koldt vand. Tør bladene let i køkkenrulle. Vej 100 gram store blade af til fyld i fisken og 250 gram til saucen.

2: Klargør fileterne, fjern evt. ben som sidder tilbage i fiskekødet. Halver fileterne på tværs. Skyl og tør dem i køkkenrulle.

3: Drys indersiden af fileterne med salt og peber. Fordel spinatblade på indersiden af fileterne. Rul dem lidt fast sammen om spinatbladene.

4: Smør et ovnfast fad med lidt smør. Læg rullerne tæt sammen i fadet med åbningen nedad. Dryp lidt citronsaft over og fordel små smørklatter øverst. Lad fadet stå køligt ca. 30 minutter, før det sættes i en 220 grader varm ovn i ca. 25 minutter, eller til rullerne er gennemvarme.

5: Til saucen skæres de rensede forårsløg i småstykker. Smelt 25 gram smør i en storbundet gryde og steg løgene bløde. De må ikke brunes. Hæld 250 gram spinatblade i gryden, og rør rundt indtil de er faldet let sammen. Varmen skal være stærk.

6: Hæld bouillon i, kog op og lad blandingen koge ca. 2 minutter uden låg, indtil bladene er faldet helt sammen.

7: Blend spinatblandingen. Hertil kan saucen gøres parat. Lad saucen køle hurtigt af. Dæk den til og stil den køligt.

8: Kog den blendede sauce op. Hæld 2 dl. piskefløde i og lad saucen koge lidt ind over kraftig varme i nogle minutter. Smag til med citronsaft, salt, peber og friskrevet muskat. Hvis nødvendigt tilsættes nu mere piskefløde.

9: Server saucen til de varme fiskeruller, sammen med nye kogte kartofler. Drys evt. kartoflerne med lidt hakket persille

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften(Reklame)


Relaterede opskrifter til HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCERELATEREDEOPSKRIFT TAGS til HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE:
HORNFISKERULLER MED SPINATSAUCE


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset

Kontakt