(Opskrift fortsætter under reklamen)
(Opskrift fortsætter under reklamen)
41396 visninger

Opskrift af:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Opskrift på Hurtige naan-brød
Kommentarer

muniza
2008-09-21 21:28:07
Hej Momsemor. Det er vist helt rigtigt at jeg har glemt at skrive ovntemperatur på, men jeg plejer at lave dem ved 220 grader i en varm ovn. Mht sukker så tror jeg at det er en smagssag, men jeg har i hvert fald ikke lært at der skal sukker i. I Pakistan pensler de fleste smør på efter at brødene har været i ovnen, men hvis du synes det smager bedst på den anden måde er det jo også fint. I virkeligheden skal man nok tilpasse dem til sine egen smagsløg og de kan variere afhængig af hvilken del af det pakistans/indiske køkken man er til. Tak for kommentaren mht temperaturen ;)
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Relaterede opskrifter til Hurtige naan-brød
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset - cookies på Maduniverset