(Opskrift fortsætter under reklamen)

Hyben/rosenlikør
TID
30 (min)
Opskrift glæde: (101 pers.)
Delikat hybenlikør på rosenblade og hyben. Meget kendt på Sardinien og er rig på c-vitaminer. Nyd den til isdesserter, eller i champagne som cocktail.. Skøn og lækker opskrift på Hyben/rosenlikør har været besøgt 6650 gange
Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde
Opskrift vist: 6650 gange
(Reklame)
Relaterede opskrifter til Hyben/rosenlikør
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset