(Opskrift fortsætter under reklamen)

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

avatar

Opskrift glæde: (49 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu har været besøgt 6661 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Sauce:

Tilbehør:



Op til 500% i besparelse Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 12% rabat

Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.

Opskrift vist: 6661 gange
(Reklame)






Relaterede opskrifter til Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu:
Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu


Annonce

Populære kategorier

Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset