(Opskrift fortsætter under reklamen)

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu

Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu
nokia666
Til opskriften
Opskrift glæde: (49 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Italienske Connelloni med fyld af Pied Bleu har været besøgt 6661 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Sauce:

Tilbehør:


Fremgangsmåde


Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde

Sauce:

Tilbehør:




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

Klargør Pied Bteu ved at skære det nederste af stokken Gør fyldet klar til Cannetloni. Rist svampene i olivenolie, krydr med salt og peber og bland til sidst basilikum i. Varm en gryde op med olivenolie, svits skalotteløg og hvidløg uden at det brænder. Tilsæt balsamico eddiken, lad den bruse godt op. Når duften af eddike forsvinder kommes hvidvinen ved og koger 1/3 ned. Kom fløden i, og lad det koge l ca. 15 min. Smag til med salt og peber. Kog pastapladerne eller Cannelloni efter anvisning til de er "al dente". Svampefyldet kommes i de forkogte Cannelloni eller rulles sammen i de halverede pastaplader. Læg dem i et gratinfad ved siden af hinanden og hæld saucen over. Kommes i en 200°C varm ovn i ca. 25 min. til de er gyldne. Lav et stort fladt fad med Bresaola i bunden, derefter rucola, olivenolie, kværnet peber, 2 citronbåde og friske parmesanost spåner. Tip: Tilsæt friske spåner af trøffel.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt