(Opskrift fortsætter under reklamen)

Jordbærlikør

Jordbærlikør
JesperAgermose
Til opskriften
TID
15 (min)
Opskrift glæde: (142 pers.)

Jordbærlikør kan bruges som en lækker sommerdrink. Bland den f.eks. med danskvand eller champagne, og velkomstdrinken er en succes. Jordbærlikør kan laves på både frosne og friske bær. Kan evt. blandes med andre lækre bær efter smag.. Skøn og lækker opskrift på Jordbærlikør har været besøgt 8029 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)IngredienserFremgangsmåde


OBS: Hvis likøren ikke smager af ret meget, kan man evt. forsøge at koge en puré af jordbærene og bruge den istedet for.

Sukkersirup:Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde
Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

OBS: Hvis likøren ikke smager af ret meget, kan man evt. forsøge at koge en puré af jordbærene og bruge den istedet for.

Sukkersirup:

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften(Reklame)

Relaterede opskrifter
OPSKRIFT TAGS:
Jordbærlikør


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt