(Opskrift fortsætter under reklamen)

Jordbærmousse på Browniebund

Jordbærmousse på Browniebund
jeanette wagner
Til opskriften
Ca. pris
kr.Dyr
TID
ca.4 timer (min)
Opskrift glæde: (112 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Browniebund : 85 g Valnødder. 85 g Hasselnødder. 100 g Chokolade . 100 g Smør. 2 Æg. 100 g Sukker. 1 tsk. Vanilie. ½ tsk. Bagepulver. 50 g Mel.

Jorbærmousse : 2 ½ dl Piskefløde. 4 Blade husblas. 275 g Jorbær. 125 g Sukker. 1 tsk. Vanilie. 1 1 /4 dl Youghurt natural. En smule jordbærsaft.

Pynt : Friske jorbær og mokkaperler. ( Santa maria krydderier )




Fremgangsmåde


Jordbærmousse : Pisk fløden . Udblød husblassen i koldt vand. Blend jordbær ,sukker og vanilie og rør youghurt i blandingen. Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved. Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i. Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3 timer. Pynt med friske jordbær og mokkaperler.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Browniebund : 85 g Valnødder. 85 g Hasselnødder. 100 g Chokolade . 100 g Smør. 2 Æg. 100 g Sukker. 1 tsk. Vanilie. ½ tsk. Bagepulver. 50 g Mel.

Jorbærmousse : 2 ½ dl Piskefløde. 4 Blade husblas. 275 g Jorbær. 125 g Sukker. 1 tsk. Vanilie. 1 1 /4 dl Youghurt natural. En smule jordbærsaft.

Pynt : Friske jorbær og mokkaperler. ( Santa maria krydderier )






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Jordbærmousse : Pisk fløden . Udblød husblassen i koldt vand. Blend jordbær ,sukker og vanilie og rør youghurt i blandingen. Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved. Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i. Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3 timer. Pynt med friske jordbær og mokkaperler.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Jordbærmousse på Browniebund

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt