(Opskrift fortsætter under reklamen)

Khitchari

Khitchari
avatar

TID
1 time (min)
Opskrift glæde: (36 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Khitchari har været besøgt 3559 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Op til 500% i besparelse & bedste kvalitet/SMAG Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 10% rabat (Te, køkkenudstyr og kaffe)

De tyndtskivede løg brunes i olien på en tykbundet pande. De skal være sprøde, og det er i højere grad et spørgsmål om tid end om stærk varme. Lad dem simre og tilsæt to - tre gange undervejs så meget sukker, som man kan have mellem fingrene. Vend rundt i løgene en gang imellem, og når de er sprøde, vendes de ud på tre lag køkkenrulle, så olien suges fra. (Tip: færdige stegte løg købt i supermarkedet kan også bruges). De rensede linser koges i letsaltet vand med et laurbærblad og nogle persillestilke. De skal simre i 15 - 20 minutter, men bid i én, linserne skal være lige netop møre. Hæld vandet fra og fjern laurbærblad og persillestilke. Risene vendes i den hede olie i ca. 1 minut. Herefter hældes vand, karry, cayenne og salt på. Lad risene koge uden låg, indtil risens har små damphuller. Skru helt ned for varmen, læg tætsluttende låg på gryden og lad den stå sådan i endnu et kvarter. Lad risene hvile i fem minutter, efter de er taget af varmen. Vend dem ud i en skål og fluff dem op med en gaffel. Vend linserne og den hakkede persille i. Læg de sprøde løg i en krans om serveringsskålen. (Tip: lad være med at blande den hakkede persille i retten og lad de spisende selv drysse den på - persille må ikke genopvarmes, og det ville være synd at kassere Khitcharien, hvis der er en rest tilbage efter måltidet!)

(Reklame)






Relaterede opskrifter til Khitchari



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Khitchari:
Khitchari


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset