(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kinesisk fondue

Kinesisk fondue

Opskrift glæde: (213 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Kinesisk fondue har været besøgt 35835 gange




Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Op til 500% i besparelse Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 12% rabat

Punkt 1:

Tilbehør til marinader, saucer:

Punkt 2: Rør marinader til kød og fisk alt efter smag og behag. For eksempel 2 spsk sojasauce, sesamolie og citronsaft til fisken. Eller 2-3 hakkede hvidløgsfed, noget chilipulver, friskmalet peber og 2-3 spsk jordnøddeolie til oksekødet. Til kalkunen måske 2 spsk citronsaft, 2 spsk sesamolie og 1 spsk hakket ingefær.

Punkt 3: Men så langt er vi endnu ikke nået: bouillonen skal koge en gang til på kogepladen, så bliver den hældt i gryden eller fonduefryden og stillet over varmeblusset. Inden da skal alle ingredienser og saucer fyldes i små skåle. Også sojasaucen skal stå klar. Skyl de friske chilier og skær dem i ringe – mange gæster kan godt lide, at det er virkelig stærkt.

Til hver gæst skal der være 1 lille si med håndtag – med de normale fonduegafler pirker man forgæves efter godbidderne! Man tager det, som man har lyst til, og lader det koge 1-2 minutter i den varme bouillon. Prøv på kryds og tværs og krydr hele tiden på ny. Til sidst højdepunktet: Den varme bouillonrest til alle – med smagen af mange lykkelige møder i suppegryden.

Opskrift vist: 35835 gange
(Reklame)

Opskrift på Kinesisk fondue








Relaterede opskrifter til Kinesisk fondue



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Kinesisk fondue:
Kinesisk fondue


Annonce

Populære kategorier

Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset