(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kinesisk fondue

Kinesisk fondue
maduniverset.dk
Til opskriften
Opskrift glæde: (213 pers.)

I sin grundform består Kinesiske Fondue normalt kaldt Hot Pot, af en stor gryde fyldt med en varm bouillon, som diners dypper forskellige rå ingredienser som kød, fisk, skaldyr, grøntsager og svampe i for at koge dem. Denne madtradition er både social og interaktiv, da alle omkring bordet kan deltage i madlavningen ved at tilberede deres egne ingredienser i bouillonen. .

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser





Fremgangsmåde


Punkt 1:

Tilbehør til marinader, saucer:

Punkt 2: Rør marinader til kød og fisk alt efter smag og behag. For eksempel 2 spsk sojasauce, sesamolie og citronsaft til fisken. Eller 2-3 hakkede hvidløgsfed, noget chilipulver, friskmalet peber og 2-3 spsk jordnøddeolie til oksekødet. Til kalkunen måske 2 spsk citronsaft, 2 spsk sesamolie og 1 spsk hakket ingefær.

Punkt 3: Men så langt er vi endnu ikke nået: bouillonen skal koge en gang til på kogepladen, så bliver den hældt i gryden eller fonduefryden og stillet over varmeblusset. Inden da skal alle ingredienser og saucer fyldes i små skåle. Også sojasaucen skal stå klar. Skyl de friske chilier og skær dem i ringe – mange gæster kan godt lide, at det er virkelig stærkt.

Til hver gæst skal der være 1 lille si med håndtag – med de normale fonduegafler pirker man forgæves efter godbidderne! Man tager det, som man har lyst til, og lader det koge 1-2 minutter i den varme bouillon. Prøv på kryds og tværs og krydr hele tiden på ny. Til sidst højdepunktet: Den varme bouillonrest til alle – med smagen af mange lykkelige møder i suppegryden.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Punkt 1:

Tilbehør til marinader, saucer:

Punkt 2: Rør marinader til kød og fisk alt efter smag og behag. For eksempel 2 spsk sojasauce, sesamolie og citronsaft til fisken. Eller 2-3 hakkede hvidløgsfed, noget chilipulver, friskmalet peber og 2-3 spsk jordnøddeolie til oksekødet. Til kalkunen måske 2 spsk citronsaft, 2 spsk sesamolie og 1 spsk hakket ingefær.

Punkt 3: Men så langt er vi endnu ikke nået: bouillonen skal koge en gang til på kogepladen, så bliver den hældt i gryden eller fonduefryden og stillet over varmeblusset. Inden da skal alle ingredienser og saucer fyldes i små skåle. Også sojasaucen skal stå klar. Skyl de friske chilier og skær dem i ringe – mange gæster kan godt lide, at det er virkelig stærkt.

Til hver gæst skal der være 1 lille si med håndtag – med de normale fonduegafler pirker man forgæves efter godbidderne! Man tager det, som man har lyst til, og lader det koge 1-2 minutter i den varme bouillon. Prøv på kryds og tværs og krydr hele tiden på ny. Til sidst højdepunktet: Den varme bouillonrest til alle – med smagen af mange lykkelige møder i suppegryden.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Kinesisk fondue

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt