(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kinesisk kylling i karry

Kinesisk kylling i karry

avatar
40
Tilfredshed (454)
(29 Fav.)
Log ind for at gemme


DAGENS OPSKRIFT : Kinesisk kylling i karry var dagens opskrift den 02 Mar 2021


Følg Maduniverset og bliv inspireret: Pinterest, Facebook & Instagram



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Mere luft i økonomien: Spar på STRØMMEN og på MADBUDGETTET - klik her

GRATIS madplaner fra Maduniverset klik her

Opskrift vist 130396 gange
Opskrift vist: 130396 gange
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Kinesisk kylling i karry


Kinesisk kylling i karry - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Jette Foldager
2009-02-10 06:39:08

Det er lige så godt som når man køber det på en kinarestaurant. Rigtigt godt.

avatar
Ann-Marie
2009-05-31 19:44:14

Mmm rigtig lækker ret, erstattede champignonerne med blomkål... Rigtig lækker.

avatar
Anja
2009-08-19 12:48:25

Mange tak for at du lagde opskriften ud, den har jeg bare ledt sådan efter. :D

avatar
Anja
2009-08-20 10:36:17

Hej.. Jeg var igang med at lave retten i går. Problemet er bare at retten klumper når boullion'en bliver rørt i.? Jeg var nødt til at hælde MEGET mælk i, ellers ville retten brænde på bunden.

avatar
Jonna
2009-10-26 15:37:21

Fat mod Anja! :-) Det kræver lidt øvelse at lave en opbagt sovs, men det kan lade sig gøre. Måske du har haft for meget varme under gryden og/eller du har hældt for meget væske i af gangen, så vil det klumpe. Prøv at skrue ned til "mellem" varme og hæld lidt mindre væske i af gangen og sørg for at røre godt, så det bliver "blankt" inden du hælder mere i. Det ender jo ud i en kanon ret, så det kan betale sig at øve lidt. :-)

avatar
Daniel Leth
2009-10-28 16:47:54

Opskriften er rigtig god, og kan gøres endnu bedre ved at bytte ærter ud med bok choi. Efter min mening hvert fald. Men er en fantastisk ret og er nem at lave! =)

avatar
Rejsen til Hong Kong
2012-02-17 16:31:49

Årh det ser godt ud... Jeg elsker kinesisk mad! Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt. Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her... Fik de lækreste michellin Dim Sum forleden... www.rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/






Relaterede opskrifter til Kinesisk kylling i karry




Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset