(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kinesisk kylling i karry

Kinesisk kylling i karry
Marpar
Til opskriften
TID
40 (min)
Opskrift glæde: (454 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Kinesisk kylling i karry har været besøgt 130396 gange

DAGENS OPSKRIFT : Kinesisk kylling i karry var dagens opskrift den 02 Mar 2021

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser



Fremgangsmåde




Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Ingredienser

Fremgangsmåde




Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter

(Reklame)

Kommentarer til opskrift Kinesisk kylling i karry

avatar
Jette Foldager
2009-02-10 06:39:08

Det er lige så godt som når man køber det på en kinarestaurant. Rigtigt godt.

avatar
Ann-Marie
2009-05-31 19:44:14

Mmm rigtig lækker ret, erstattede champignonerne med blomkål... Rigtig lækker.

avatar
Anja
2009-08-19 12:48:25

Mange tak for at du lagde opskriften ud, den har jeg bare ledt sådan efter. :D

avatar
Anja
2009-08-20 10:36:17

Hej.. Jeg var igang med at lave retten i går. Problemet er bare at retten klumper når boullion'en bliver rørt i.? Jeg var nødt til at hælde MEGET mælk i, ellers ville retten brænde på bunden.

avatar
Jonna
2009-10-26 15:37:21

Fat mod Anja! :-) Det kræver lidt øvelse at lave en opbagt sovs, men det kan lade sig gøre. Måske du har haft for meget varme under gryden og/eller du har hældt for meget væske i af gangen, så vil det klumpe. Prøv at skrue ned til "mellem" varme og hæld lidt mindre væske i af gangen og sørg for at røre godt, så det bliver "blankt" inden du hælder mere i. Det ender jo ud i en kanon ret, så det kan betale sig at øve lidt. :-)

avatar
Daniel Leth
2009-10-28 16:47:54

Opskriften er rigtig god, og kan gøres endnu bedre ved at bytte ærter ud med bok choi. Efter min mening hvert fald. Men er en fantastisk ret og er nem at lave! =)

avatar
Rejsen til Hong Kong
2012-02-17 16:31:49

Årh det ser godt ud... Jeg elsker kinesisk mad! Jeg får aldrig selv lavet mad for tiden, da jeg bor i Hong Kong, og her spiser man mere ude, da det er så billigt. Men kig gerne forbi min blog, hvis du interesserer dig for asiatisk mad. Spiser specielt meget kinesisk og japansk her... Fik de lækreste michellin Dim Sum forleden... www.rejsentilhongkong.dk/den-billigste-michelin-restaurant-i-verdenen-tim-ho-wan/









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt