(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kold pæresuppe med chokoladeparfait

Kold pæresuppe med chokoladeparfait

avatar
1½ time
Tilfredshed (101)
(3 Fav.)
Log ind for at gemme



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Mere luft i økonomien: Spar på STRØMMEN og på MADBUDGETTET
klik her og se hvordan


GRATIS madplaner fra Maduniverset
Prøv gratis madplaner og SPAR

Pæresuppe: Skræl pærerne og tag kernehuset ud. Kom herefter vand, sukker, citronsaft og vaniljestang i en gryde og kog pærestykkerne heri i ca. 15 minutter. Skum af undervejs. Blend massen og passér gennem en fin sigte. Jævn evt. med lidt Maizena rørt ud i koldt vand. Afkøl i køleskab - gerne til næste dag. Suppen skal serveres iskold. Chokoladeparfait: Pisk æggeblommerne med sukker til en tyk "æggesnaps". Smelt chokolade over vandbad og lad den afkøle lidt. Pisk fløden let til et tyndt skum og vend forsigtigt "æggesnapsen" og den lune chokolade sammen med den letpiskede kolde fløde. Frys straks parfaiten ned og lad den få fred og ro til dagen efter. Optøes i køleskab en time før servering.

Chokolademandelrør: Bland sukker og hvedemel i en skål. Slå ægget ud i skålen og rør til dejen er fri for klumper. Smelt chokoladen i vandbad - afkøl og vend den i dejen. Læg bagepapir på en plade og sæt 2 skefulde dej ud med stort mellemrum. Stryg dejen ud med en paletkniv til en flad oval cirkel. Drys grofhakkede mandler ud på ovalerne og bag ved 160 grader. Form rørene med et kosteskaft til et rør. Gentag øvelsen til det ønskede antal rør er opnået.

Opskrift vist 8587 gange
Opskrift vist: 8587 gange
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Kold pæresuppe med chokoladeparfait








Relaterede opskrifter til Kold pæresuppe med chokoladeparfait



OPSKRIFT TAGS:
Karolines køkken


Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset