(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kold pæresuppe med chokoladeparfait
Skøn og lækker opskrift på Kold pæresuppe med chokoladeparfait har været besøgt 8587 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pæresuppe: Skræl pærerne og tag kernehuset ud. Kom herefter vand, sukker, citronsaft og vaniljestang i en gryde og kog pærestykkerne heri i ca. 15 minutter. Skum af undervejs. Blend massen og passér gennem en fin sigte. Jævn evt. med lidt Maizena rørt ud i koldt vand. Afkøl i køleskab - gerne til næste dag. Suppen skal serveres iskold. Chokoladeparfait: Pisk æggeblommerne med sukker til en tyk "æggesnaps". Smelt chokolade over vandbad og lad den afkøle lidt. Pisk fløden let til et tyndt skum og vend forsigtigt "æggesnapsen" og den lune chokolade sammen med den letpiskede kolde fløde. Frys straks parfaiten ned og lad den få fred og ro til dagen efter. Optøes i køleskab en time før servering.
Chokolademandelrør: Bland sukker og hvedemel i en skål. Slå ægget ud i skålen og rør til dejen er fri for klumper. Smelt chokoladen i vandbad - afkøl og vend den i dejen. Læg bagepapir på en plade og sæt 2 skefulde dej ud med stort mellemrum. Stryg dejen ud med en paletkniv til en flad oval cirkel. Drys grofhakkede mandler ud på ovalerne og bag ved 160 grader. Form rørene med et kosteskaft til et rør. Gentag øvelsen til det ønskede antal rør er opnået.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Pæresuppe: Skræl pærerne og tag kernehuset ud. Kom herefter vand, sukker, citronsaft og vaniljestang i en gryde og kog pærestykkerne heri i ca. 15 minutter. Skum af undervejs. Blend massen og passér gennem en fin sigte. Jævn evt. med lidt Maizena rørt ud i koldt vand. Afkøl i køleskab - gerne til næste dag. Suppen skal serveres iskold. Chokoladeparfait: Pisk æggeblommerne med sukker til en tyk "æggesnaps". Smelt chokolade over vandbad og lad den afkøle lidt. Pisk fløden let til et tyndt skum og vend forsigtigt "æggesnapsen" og den lune chokolade sammen med den letpiskede kolde fløde. Frys straks parfaiten ned og lad den få fred og ro til dagen efter. Optøes i køleskab en time før servering.
Chokolademandelrør: Bland sukker og hvedemel i en skål. Slå ægget ud i skålen og rør til dejen er fri for klumper. Smelt chokoladen i vandbad - afkøl og vend den i dejen. Læg bagepapir på en plade og sæt 2 skefulde dej ud med stort mellemrum. Stryg dejen ud med en paletkniv til en flad oval cirkel. Drys grofhakkede mandler ud på ovalerne og bag ved 160 grader. Form rørene med et kosteskaft til et rør. Gentag øvelsen til det ønskede antal rør er opnået.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt