(Opskrift fortsætter under reklamen)

Koteletfisk med chili

Koteletfisk med chili
Linda

TID
½ time (min)
Opskrift glæde: (90 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Koteletfisk med chili har været besøgt 5313 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Kogelade:

Chilisauce:

Pynt:



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud

Kogelage: Kom alle ingredienserne til kogelagen i en gryde og bring den i kog. Rens fileten og skær den i 6-8 stykker. Læg fiskestykkerne i kogelagen og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 minutter. Tag gryden fra varmen og lad fisken trække i ca. 5 minutter - stadig under låg.

Chilisauce: Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberen (1 spsk i alt). Rør Friskost og mel sammen i en tykbundet gryde. Rør fløden i lidt efter lidt og tilsæt resten af ingredienserne. Bring saucen i kog under omrøring. Kog den ved svag varme, stadig under omrøring i ca. 5 minutter. Smag saucen til.

Ved serveringen: Tag fiskestykkerne op med en hulske og læg dem i et varmt fad.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)






Relaterede opskrifter




Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt