(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kransekage toppe M/ chokoladetrøffel


Skøn og lækker opskrift på Kransekage toppe M/ chokoladetrøffel har været besøgt 5816 gange
Massen: 200 g marcipan, 75 g rørsukker, 25 g akaciehonning og 2 past. æggehvider.
Trøffel: 1 dl piskefløde, 100 g chokolade min 70%, 1 spsk Grand marnier.
Pynt: 100 g chokolade 60%
Op til 500% i besparelse & bedste kvalitet/SMAG Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 10% rabat (Te, køkkenudstyr og kaffe)
Trøffel først: Kogen fløden op, tilsæt chokoladen og Grand marnier under omrøring. Når chokoladen er smeltet tages den af og sættes i køleskabet i ca. 3 timer eller i fryseren i en time.
Servering til Kransekage toppe M/ chokoladetrøffel
Relaterede opskrifter til Kransekage toppe M/ chokoladetrøffel
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset