(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kylling i tomatsauce


Skøn og lækker opskrift på Kylling i tomatsauce har været besøgt 15490 gange
Skær eller klip kyllingen ud i 8 dele: Del først kyllingen i to, skær lårene af og del dem i to ved ledet og skær bryststykket midt over. Skær eventuelt løst skind og fedt fra. Brun kyllingestykkerne godt på alle sider på en stor pande eller stegegryde uden fedtstof. Hvis der er meget fedt smeltet fra kan det evt. kasseres. Drys med salt og paprika. Blend de flåede tomater og hæld dem over kyllingen. Tilsæt hakket hvidløg og lad det hele simre i gryden under låg i 25 min. Tilsæt hakket persille og lad saucen koge endnu 5 min. Smag til med salt og server kyllingen med kogte ris og en stor skål grøn salat.
Relaterede opskrifter til Kylling i tomatsauce
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset