(Opskrift fortsætter under reklamen)

Kylling i tomatsauce

Kylling i tomatsauce

avatar
Opskrift glæde: (76 pers.)



Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Skær eller klip kyllingen ud i 8 dele: Del først kyllingen i to, skær lårene af og del dem i to ved ledet og skær bryststykket midt over. Skær eventuelt løst skind og fedt fra. Brun kyllingestykkerne godt på alle sider på en stor pande eller stegegryde uden fedtstof. Hvis der er meget fedt smeltet fra kan det evt. kasseres. Drys med salt og paprika. Blend de flåede tomater og hæld dem over kyllingen. Tilsæt hakket hvidløg og lad det hele simre i gryden under låg i 25 min. Tilsæt hakket persille og lad saucen koge endnu 5 min. Smag til med salt og server kyllingen med kogte ris og en stor skål grøn salat.

Opskrift vist 15490 gange
Opskrift vist: 15490 gange
(Reklame)

Opskrift på Kylling i tomatsauce








Relaterede opskrifter til Kylling i tomatsauce



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Kylling i tomatsauce:
Kylling i tomatsauce


Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset