(Opskrift fortsætter under reklamen)
Mandelbunde Med hindbærflødeskum
Ingredienser
Mandelbunde : (3 stk) 100 g Smuttede Hakket mandler. 100 g Sukker. 100 g Smør. 2 spsk. Piskefløde. 1 spsk. Mel. Lidt mel til bagepapiret.
Fyld : ½ l Piskefløde. ca. 500 g Hindbær.
Pynt : Hindbær & et drys flourmelis.
Fremgangsmåde
Mandelbunde : Bland det hele i en gryde og giv det et opkog under omrøring. Lad det køle lidt af. Tegn en cirkel på et stykke bagepapir ca. 22 cm. i Diameter. Læg papiret på en plade. Og drys mel rundt om cirklen så forhidre man at dejen flyder ud.Bred en tredje del af dejen ud i cirklen , så den stopper ca 2 cm fra melkanten.Bag bunden i ca. 8 min. i ovnen.Gør klar til næste bund og fortsæt med den sidste.Lad bundene køle af. Man skal være forsigtig når man tager dem af papiret. Pisk fløden til skum og vend hindbærene i . Fordel i mellem bundene over den øverste pyntes med hindbær og flourmelis.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Mandelbunde : (3 stk) 100 g Smuttede Hakket mandler. 100 g Sukker. 100 g Smør. 2 spsk. Piskefløde. 1 spsk. Mel. Lidt mel til bagepapiret.
Fyld : ½ l Piskefløde. ca. 500 g Hindbær.
Pynt : Hindbær & et drys flourmelis.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Mandelbunde : Bland det hele i en gryde og giv det et opkog under omrøring. Lad det køle lidt af. Tegn en cirkel på et stykke bagepapir ca. 22 cm. i Diameter. Læg papiret på en plade. Og drys mel rundt om cirklen så forhidre man at dejen flyder ud.Bred en tredje del af dejen ud i cirklen , så den stopper ca 2 cm fra melkanten.Bag bunden i ca. 8 min. i ovnen.Gør klar til næste bund og fortsæt med den sidste.Lad bundene køle af. Man skal være forsigtig når man tager dem af papiret. Pisk fløden til skum og vend hindbærene i . Fordel i mellem bundene over den øverste pyntes med hindbær og flourmelis.
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til Mandelbunde Med hindbærflødeskum
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt