(Opskrift fortsætter under reklamen)
Mandeltærter
Skøn og lækker opskrift på Mandeltærter har været besøgt 8809 gange
Ingredienser
fyld:
Fremgangsmåde
Mørdej: Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æg, citronskal og kanel under stadig piskning. Tilsæt melet gradvist, mens der piskes. Saml dejen til en kugle, pak den ind i bagepapir og stil den på køl i ca. 1 time. Pensl formene med smeltet smør. Beklæd 10-30 forme - alt efter størrelse - med dejen og tilbered fyldet: Bland alle ingredienserne i en gryde og kog op under omrøring. Fordel fyldet i formene og bag tærterne i en 180 grader varm ovn i ca. 15 min. Lad tærterne køle af i ca. 10 minutter, før de tages ud af formene. Tærterne er velegnede til frysning.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Mørdej: Pisk smør og sukker luftigt og tilsæt æg, citronskal og kanel under stadig piskning. Tilsæt melet gradvist, mens der piskes. Saml dejen til en kugle, pak den ind i bagepapir og stil den på køl i ca. 1 time. Pensl formene med smeltet smør. Beklæd 10-30 forme - alt efter størrelse - med dejen og tilbered fyldet: Bland alle ingredienserne i en gryde og kog op under omrøring. Fordel fyldet i formene og bag tærterne i en 180 grader varm ovn i ca. 15 min. Lad tærterne køle af i ca. 10 minutter, før de tages ud af formene. Tærterne er velegnede til frysning.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt