(Opskrift fortsætter under reklamen)

Mandeltuile med citruscreme og - sirup

Mandeltuile med citruscreme og - sirup
Linda

TID
2 timer (min)
Opskrift glæde: (53 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Mandeltuile med citruscreme og - sirup har været besøgt 4817 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Mandeltuile:

Citruscreme:

Citrussirup:Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud

Mandeltuile: Mal mandlerne fint i foodprocessoren . Tilsæt sukker og hvedemel og lad det køre lidt videre sammen . tilsæt æggehvider . smelt smørret og lad det bruse op og blive nøddebrunt - men ikke brændt . Lad det køle af et øjeblik , før det hældes i foodprocessoren og blandes med resten . hæld dejen i en skål og stil den koldt i mindst halvanden time.

Citruscreme:Skræl det yderste gule af citronen og det grønne af limefrugten . Snit skrællen af begge i tynde strimler . (Gem begge frugter til siruppen ) . Bring 2 dl af mælken i kog og tag den af blusset . kom citrus-skrælstrimlerne i og lad dem trække i mælken i ca. 20 min . Pisk æggeblommerne luftige med sukkeret imens . Pisk maizenaen og de sidste 2 dl mælk i . Hæld det i kasserolle med citrusmælken . Rør grundigt og varm det forsigtigt op under konstant omrøring . Tag cremen af blusset lige før kogepunktet . Si den straks over i en skål , så citrusskal og evt. æggestrengesies fra . Lad cremen blive helt kold.

Citrussirup:Riv skrællen af de to`nye`citrusfrugter på den fine side af rivejernet . Gem den revne skal . Pres saften af begge slags lime ( altså 1½ i alt) og kom saften i en kasserolle med 1 dl vand og sukker . Bring det i kog og lad det koge svagt , indtil der kun er knapt 1 dl sirup. Bland den revne citrusskal i og lad siruppen trække .

Anretning: Læg tuilekagerne sammen med cremen , drys dem med lidt flormelis og server med lidt citrussirup til.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften(Reklame)


Relaterede opskrifter
Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt