(Opskrift fortsætter under reklamen)

Mandeltuile med citruscreme og - sirup

Mandeltuile med citruscreme og - sirup

avatar
TID
2 timer (min)
Opskrift glæde: (53 pers.)Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Mandeltuile:

Citruscreme:

Citrussirup:


GRATIS JULEKONKURRENCER:
Vind 2500 kr til Rema1000 - Deltag her

julekalender quiz hovedpræmie 15.000 kr. til dagligvarer - Deltag her

Vind LEGO Skrivemaskine! - værdi af 1899 kr. - Deltag her

julekonkurrence: iPhone 14 Pro Max 256GB - værdi 12499 kr. - Deltag her

Mandeltuile: Mal mandlerne fint i foodprocessoren . Tilsæt sukker og hvedemel og lad det køre lidt videre sammen . tilsæt æggehvider . smelt smørret og lad det bruse op og blive nøddebrunt - men ikke brændt . Lad det køle af et øjeblik , før det hældes i foodprocessoren og blandes med resten . hæld dejen i en skål og stil den koldt i mindst halvanden time.

Citruscreme:Skræl det yderste gule af citronen og det grønne af limefrugten . Snit skrællen af begge i tynde strimler . (Gem begge frugter til siruppen ) . Bring 2 dl af mælken i kog og tag den af blusset . kom citrus-skrælstrimlerne i og lad dem trække i mælken i ca. 20 min . Pisk æggeblommerne luftige med sukkeret imens . Pisk maizenaen og de sidste 2 dl mælk i . Hæld det i kasserolle med citrusmælken . Rør grundigt og varm det forsigtigt op under konstant omrøring . Tag cremen af blusset lige før kogepunktet . Si den straks over i en skål , så citrusskal og evt. æggestrengesies fra . Lad cremen blive helt kold.

Citrussirup:Riv skrællen af de to`nye`citrusfrugter på den fine side af rivejernet . Gem den revne skal . Pres saften af begge slags lime ( altså 1½ i alt) og kom saften i en kasserolle med 1 dl vand og sukker . Bring det i kog og lad det koge svagt , indtil der kun er knapt 1 dl sirup. Bland den revne citrusskal i og lad siruppen trække .

Anretning: Læg tuilekagerne sammen med cremen , drys dem med lidt flormelis og server med lidt citrussirup til.

Opskrift vist 4817 gange
Opskrift vist: 4817 gange
(Reklame)

Opskrift på Mandeltuile med citruscreme og - sirup
Relaterede opskrifter til Mandeltuile med citruscreme og - sirupRELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Mandeltuile med citruscreme og - sirup:
Mandeltuile med citruscreme og - sirup


Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset