SØG

(Opskrift fortsætter under reklamen)

Masoor Dhal

Masoor Dhal
inge hansen

Opskrift glæde: (74 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Masoor Dhal har været besøgt 12231 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriftenMere info om Masoor Dhal

Masoor dhal er en traditionel indisk ret, der stammer fra det nordlige Indien. Dhal er et indisk ord, der betyder tørret og delt bælgfrugt eller linse, og masoor refererer til de røde linser, der bruges i denne ret. Masoor dhal er en vegetarisk og vegansk ret, der typisk består af røde linser, krydderier, løg, hvidløg og tomater, og som serveres med ris eller brød som naan eller chapati. Retten er en del af det indiske køkken og er populær i hele landet, men især i det nordlige Indien, hvor den stammer fra. Masoor dhal er også blevet populær uden for Indien på grund af sin smagfulde og krydrede karakter og dens høje næringsindhold.(Reklame)


Relaterede opskrifterOPSKRIFT TAGS:
Masoor Dhal


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt