(Opskrift fortsætter under reklamen)

Mørbradgryde m. ris

Mørbradgryde m. ris

120
Tilfredshed (1404)
(260 Fav.)


DAGENS OPSKRIFT : Mørbradgryde m. ris var dagens opskrift den 15 May 2020



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

883836 visninger
avatar
883836
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Mørbradgryde m. ris - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Kasper Lillelund
2006-12-09 13:02:44

hey. lavede din ret i torsdags. den var super

avatar
heidi
2007-10-22 14:22:30

Hej. Det er en super ret, rigtig god smag.

avatar
Morten Holm
2008-03-23 21:44:37

Super opskrift - og utrolig godt skrevet og let at gå til. Jeg brugte kyllingfilet i tern istedet for mørbrad, da det var det, som jeg lige havde i fryseren - men det blev rigtig godt også........

avatar
Ann Sofie
2010-02-15 16:28:04

Virkelig lækkert.. Og sikke et hit det var hos manden (-;

avatar
Charlotte
2010-02-28 18:04:31

Prøvede også retten med kylling i stedet for mørbrad, må sige det var en succes, kan kun anbefales.

avatar
svend-erik hemmingsen
2010-03-22 22:13:24

simpelt hen perfekt,har aldrig fået bedre mørbradgryde

avatar
steen stær
2010-04-01 16:35:09

ja det er en skøn ret men pølserne skal ikke i retten før max 10 min før servering.Ja man kan godt lave retten om dagen og servere den om aftenen,den smager faktisk bedre

avatar
Maiken
2010-04-23 10:04:46

Ja, jeg kommer også pølserne i 10 min før retten er færdig. Undskyld jeg ikke har skrevet det.

avatar
KirstenP
2010-05-21 21:13:44

Superlækker - munden løber i vand, når jeg tænker på denne ret! jeg kom også 1 spsk Dijon-sennep i, og 2 små, knuste tørrede chili, for at give den lidt 'bid' - og kun 3 dl fløde. Glæder mig allerede til jeg skal have det igen i morgen...

avatar
john
2010-06-09 19:22:34

Hejsa. Jeg er helt ny i køkkenet og har tænkt at inviter min famile på middag og ville så gerne lave denne her ret, men hvordan er det man lige laver den meljævner / sovse jævner? jaa jeg ved det godt,..man ska jo starte et sted ;)

avatar
Julie
2010-06-18 19:54:08

Du kan jævne retten ved at røre noget maizena majsstivelse sammen med noget mælk. Herefter hælder du lidt i retten af gangen, lader det koge op, og bliver ved til du har den rette konsistens (alt imens du rører rundt). Der skal ikke meget i, før saucen er tyk nok.

avatar
Lone Jensen
2010-09-29 08:18:07

Lavede denne ret igår, og hold da op hvor smager det godt :-)

avatar
Lone Jensen
2010-09-29 09:50:32

Super lækker mørdbradgryde. Vi åd os en pukkel til :-)

avatar
susanne andersen
2010-09-30 10:42:55

Den skal prøves :)

avatar
varny
2013-05-05 07:56:04

havde lige en porre tilbage svitses sammen med champignoner,kannon mad

avatar
varny
2013-05-05 08:01:35

havde en porre i overskud den svitses sammen med champignonerne, men en kanon ret har stadig ondt i maven

avatar
Rasmus
2013-05-20 17:36:55

Super ret, den smager rigtig godt, men det vidste jeg så inden jeg lavede den, jeg har fået det siden jeg var lille, de gamle kaldte det bare fløde gullash og vi fik det med oksekød, dt gør det jo ikke mindre ringe, god ret, kan bestemt anbefales :)

avatar
Tanja & Thor
2013-10-02 11:05:01

Ingen som har taget et billede af opskriften?



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce