(Opskrift fortsætter under reklamen)

Orange cheesecake

Orange cheesecake
nokia666
Til opskriften
Opskrift glæde: (72 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Ostefromage:

Hindbærgele:

Pynt:

Eller : Syltede valnødder og friske mynteblade.




Fremgangsmåde


Hindbærgelé: Kog hindbær, sukker og vand 5-10 min. Purér det gennem en sigte for at fjerne alle kernerne. Udblød husblassen og tilsæt den. Rør herefter geléen forsigtigt med en spiseske for at smelte husblassen og undgå luftbobler. Når geléen begynder at stivne, hældes den forsigtigt over den afkølede ostemasse, som igen sættes på køl.

Pynt: Appelsinskal i julienne blancheres i kogende vand. Sukkeret karamelliseres. Tilsæt herefter 2 dl vand og appelsinskallen der koges sammen til en tyk sirup og afkøles. Når den begynder at stivne,kan cheesecaken pyntes med appelsinjulienne og citronmelisse.

Tips: Både gelé og pynt kan varieres på utallige måder: Gelé: Jordbær,blåbær, brombær, andre bær eller frugtsaft.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Ostefromage:

Hindbærgele:

Pynt:

Eller : Syltede valnødder og friske mynteblade.






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Hindbærgelé: Kog hindbær, sukker og vand 5-10 min. Purér det gennem en sigte for at fjerne alle kernerne. Udblød husblassen og tilsæt den. Rør herefter geléen forsigtigt med en spiseske for at smelte husblassen og undgå luftbobler. Når geléen begynder at stivne, hældes den forsigtigt over den afkølede ostemasse, som igen sættes på køl.

Pynt: Appelsinskal i julienne blancheres i kogende vand. Sukkeret karamelliseres. Tilsæt herefter 2 dl vand og appelsinskallen der koges sammen til en tyk sirup og afkøles. Når den begynder at stivne,kan cheesecaken pyntes med appelsinjulienne og citronmelisse.

Tips: Både gelé og pynt kan varieres på utallige måder: Gelé: Jordbær,blåbær, brombær, andre bær eller frugtsaft.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Orange cheesecake

Relaterede opskrifter








OPSKRIFT TAGS:
Orange cheesecake


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt