(Opskrift fortsætter under reklamen)
Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)
Lækre påskeæg hvor vi bruger kondenseret mælk (Dulce de Leche) som laves til karamel og med marcipan hvor vi blander frisk hakkede ingefær i. mums.
Skøn og lækker opskrift på Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) har været besøgt 12363 gange
DAGENS OPSKRIFT : Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche) var
dagens opskrift den
19 Feb 2019
Ingredienser
Det hakkede ingefær
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt