(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pandekager

Pandekager
avatar

TID
20 (min)
Opskrift glæde: (653 pers.)

Lækre nemme sprøde pandekager, hvem elsker ikke det :) Jeg dobler altid opskriften op, så bliver der ca. 12 store pandekager.. Skøn og lækker opskrift på Pandekager har været besøgt 287382 gange

DAGENS OPSKRIFT : Pandekager var dagens opskrift den 01 Jul 2014

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Til bagning:


Op til 500% i besparelse & bedste kvalitet/SMAG Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 10% rabat (Te, køkkenudstyr og kaffe)

Mere info om Pandekager

Pandekager er en gammel madtradition, og der er mange variationer og forskellige opskrifter på pandekager, som kan spores tilbage til forskellige kulturer og regioner i verden. Det er dog ikke muligt at fastslå, hvor pandekager stammer fra præcis, da de har været en del af madkulturen i mange lande og regioner i mange århundreder. Pandekager er en alsidig ret, der kan spises til forskellige måltider, afhængigt af hvor i verden man befinder sig, og hvad man har valgt at putte på eller i pandekagerne.(Reklame)

(Reklame)
Kommentarer
avatar
abarn
2009-05-31 01:37:05

Kan kun sige 2 ord: Ovale mirakler! Smager allah-skønt! Prøv den evt. med noget kakaopulver det er bare MUMS! Og prikken over i´et i ordet "TEQUILA", råder jeg dig til at nyde retten med nogle shots tequila!!

avatar
DuDeWiThNoLiFe
2009-05-31 01:40:28

Skrev min kommentar fra den forkerte bruger, her er den fra den rigtige bruger: Kan kun sige 2 ord: Ovale mirakler! Smager allah-skønt! Prøv den evt. med noget kakaopulver det er bare MUMS! Og prikken over i´et i ordet "TEQUILA", råder jeg dig til at nyde retten med nogle shots tequila!!

avatar
Emma
2011-03-19 09:21:04

Nam Nam ! :-) De er virkelig virkelig gode! helt klart en opskrift jeg vil gemme i lang tid...


Relaterede opskrifter til PandekagerRELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Pandekager:
pandekager pandekage kage Pandekager


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld

Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset