(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pappardelle med svampe, rucola og bacon

Pappardelle med svampe, rucola og bacon

60
Tilfredshed (141)
(2 Fav.)
Pappardelle har en lækker konsistens der, kombineret med flødens fylde, den salte og røgede bacon og rucolaens lette bitterhed, gør denne pastaret uimodståelig. Samtidig kan den varieres med f.eks. Karl-Johan svampe eller Kantareller.



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

9402 visninger
avatar
9402
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pappardelle med svampe, rucola og bacon - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Tapas
2012-11-04 12:33:19

Genialt! Tilføjelse af en rest kogt kylling i tern var en succes herhjemme :)



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce