(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pariserbøf

Pariserbøf

Tilfredshed (428)
(9 Fav.)



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

185361 visninger
avatar
185361
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pariserbøf - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Hanne Kristensen
2009-06-28 13:13:22

Ingen grund til sure miner. Ingredienslisten starter med "høvlet peberrod efter smag". Opskriften er perfekt efter min mening og har fået et ti-tal..:-D

avatar
A. R. N.
2011-04-24 17:49:10

SUPER OPSKRIFT. Men mangler lidt forklaring på fremgangsmåden. Jeg mener ikke at til en pariserbøf bør der være høvlet peberrod. Men hver har jo sin smag:D

avatar
Mette Buchberg
2011-10-14 21:16:05

Som at være tilbage i hjemkundskab

avatar
Mette Buchberg
2011-10-14 21:16:10

Som at være tilbage i hjemkundskab

avatar
Thor Nørregaard
2012-04-19 14:48:25

Pariserbøf er fantastisk, har altid frossen hel peberrod i fryseren til at rive ud over tilsidst

Pariserbøf18043


Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce