(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pariserbøf

Pariserbøf

avatar
Tilfredshed (428)
(9 Fav.)
Log ind for at gemme



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Mere luft i økonomien: Spar på STRØMMEN og på MADBUDGETTET - klik her

GRATIS madplaner fra Maduniverset klik her

Opskrift vist 185361 gange
Opskrift vist: 185361 gange
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Opskrift på Pariserbøf


Pariserbøf - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Hanne Kristensen
2009-06-28 13:13:22

Ingen grund til sure miner. Ingredienslisten starter med "høvlet peberrod efter smag". Opskriften er perfekt efter min mening og har fået et ti-tal..:-D

avatar
A. R. N.
2011-04-24 17:49:10

SUPER OPSKRIFT. Men mangler lidt forklaring på fremgangsmåden. Jeg mener ikke at til en pariserbøf bør der være høvlet peberrod. Men hver har jo sin smag:D

avatar
Mette Buchberg
2011-10-14 21:16:05

Som at være tilbage i hjemkundskab

avatar
Mette Buchberg
2011-10-14 21:16:10

Som at være tilbage i hjemkundskab

avatar
Thor Nørregaard
2012-04-19 14:48:25

Pariserbøf er fantastisk, har altid frossen hel peberrod i fryseren til at rive ud over tilsidst

Pariserbøf18043





Relaterede opskrifter til Pariserbøf




Annoncevisning
Følg & Tilmeld


Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift





Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset