(Opskrift fortsætter under reklamen)

pasta med kødboller og tomatsovs


Skøn og lækker opskrift på pasta med kødboller og tomatsovs har været besøgt 61817 gange
Kødbollerne: 5oog haket oksekød, 1 fed hvidløg (hakket), 2. tsk. oregano, 1 finthakket løg, 1 æg, 3-4 stilke frisk basilikum, 1/2 dl rasp, salt og peber. 300-400 g paste
Tomatsauce: 1 hakket løg, olie til stegning, 2 fed hvidløg (hakket), 1 knsp. chili, 1/4 dl tomatpure, 1 dl rødvin, 500 g hakkede tomater, salt og peber
kødboller og pasta: rør det hakkede oksekød, hvidløg, oregano, løg, basilikum, æg og rasp sammen i en skål til fars og kryds med salt og peber og form dem til små kødboller. læg dem på en bageplade og steg dem i ovnen ica 12 min ved 200 grader. kog pastaen (hvor længe står på posen).
Tomatsaucen: svits det hakkede løg i olien og tilsæt derefter hvidløg og chili. svits endnu et par min og tilsæt så tomatpure samt rødvinen. lad det koge ind til det halve og tilsæt de hakkede tomater. lad sovsen simre i 10 min. tilsæt derefter bollerne
Servering til pasta med kødboller og tomatsovs
Relaterede opskrifter til pasta med kødboller og tomatsovs
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2023 cookies på Maduniverset