(Opskrift fortsætter under reklamen)

pasta med kødboller og tomatsovs


Ingredienser
Kødbollerne: 5oog haket oksekød. 1 fed hvidløg (hakket). 2. tsk. oregano. 1 finthakket løg. 1 æg. 3-4 stilke frisk basilikum. ½ dl rasp. salt og peber. 300-400 g paste
Tomatsauce: 1 hakket løg. olie til stegning. 2 fed hvidløg (hakket). 1 knsp. chili. ¼ dl tomatpure. 1 dl rødvin. 500 g hakkede tomater. salt og peber
Fremgangsmåde
kødboller og pasta: rør det hakkede oksekød, hvidløg, oregano, løg, basilikum, æg og rasp sammen i en skål til fars og kryds med salt og peber og form dem til små kødboller. læg dem på en bageplade og steg dem i ovnen ica 12 min ved 200 grader. kog pastaen (hvor længe står på posen).
Tomatsaucen: svits det hakkede løg i olien og tilsæt derefter hvidløg og chili. svits endnu et par min og tilsæt så tomatpure samt rødvinen. lad det koge ind til det halve og tilsæt de hakkede tomater. lad sovsen simre i 10 min. tilsæt derefter bollerne
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Kødbollerne: 5oog haket oksekød. 1 fed hvidløg (hakket). 2. tsk. oregano. 1 finthakket løg. 1 æg. 3-4 stilke frisk basilikum. ½ dl rasp. salt og peber. 300-400 g paste
Tomatsauce: 1 hakket løg. olie til stegning. 2 fed hvidløg (hakket). 1 knsp. chili. ¼ dl tomatpure. 1 dl rødvin. 500 g hakkede tomater. salt og peber
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
kødboller og pasta: rør det hakkede oksekød, hvidløg, oregano, løg, basilikum, æg og rasp sammen i en skål til fars og kryds med salt og peber og form dem til små kødboller. læg dem på en bageplade og steg dem i ovnen ica 12 min ved 200 grader. kog pastaen (hvor længe står på posen).
Tomatsaucen: svits det hakkede løg i olien og tilsæt derefter hvidløg og chili. svits endnu et par min og tilsæt så tomatpure samt rødvinen. lad det koge ind til det halve og tilsæt de hakkede tomater. lad sovsen simre i 10 min. tilsæt derefter bollerne
Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
Servering til pasta med kødboller og tomatsovs

Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt