(Opskrift fortsætter under reklamen)
Persisk yoghurtsuppe
Skøn og lækker opskrift på Persisk yoghurtsuppe har været besøgt 5201 gange
Ingredienser
Dagen før:
Kødboller:
Pynt:
Tilbehør:
Fremgangsmåde
Dagen før: Skyl de tørrede kikærter og kom dem i en skål. Hæld dem over med vand og lad dem stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.
Kødboller: Kom kød, løg, spidskommen, salt og peber i en skål og rør det sammen. Form ca. 15 små kødboller. Bring bouillonen i kog. Kog kødbollerne heri ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag dem op og hold dem varme.
Ved serveringen: Vend de hakkede korianderblade i den persiske yoghurtsuppe og server den i en stor varm skål.
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
Dagen før: Skyl de tørrede kikærter og kom dem i en skål. Hæld dem over med vand og lad dem stå tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.
Kødboller: Kom kød, løg, spidskommen, salt og peber i en skål og rør det sammen. Form ca. 15 små kødboller. Bring bouillonen i kog. Kog kødbollerne heri ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tag dem op og hold dem varme.
Ved serveringen: Vend de hakkede korianderblade i den persiske yoghurtsuppe og server den i en stor varm skål.
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt