(Opskrift fortsætter under reklamen)

PESTOSAUCE

PESTOSAUCE

Opskrift glæde: (137 pers.)



Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


GRATIS JULEKONKURRENCER:
Vind 2500 kr til Rema1000 - Deltag her

julekalender quiz hovedpræmie 15.000 kr. til dagligvarer - Deltag her

Vind LEGO Skrivemaskine! - værdi af 1899 kr. - Deltag her

julekonkurrence: iPhone 14 Pro Max 256GB - værdi 12499 kr. - Deltag her

1: Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af. Pinjekernerne ristes let på en pande (teflon) og hvidløgsfeddene hakkes groft. Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.

2: Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme. (jeg purerer nu det hele i en foodprocessor - en blender kan også bruges)

Tip: Der findes et utal af varianter, som glimrende kan forsøges for lidt afveksling, f.eks. kan der bruges bredbladet persille i stedet for basilikum, og der er også nogle der foretrækker valnødder i stedet for pinjekerner. Hvis du vil gemme (lave en større portion) så brug et gammelt syltetøjsglas med låg. Bliv ikke forskrækket over det mærkelige udseende sagen får efter at have stået i køleskabet. Det er bare olivenolien der skiller og klumper. Det forsvinder igen så snart saucen har fået lidt varme. Saucen holder sig nemt 2-3 uger i køleskabet.

Opskrift vist 16882 gange
Opskrift vist: 16882 gange
(Reklame)

Opskrift på PESTOSAUCE








Relaterede opskrifter til PESTOSAUCE



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til PESTOSAUCE:
PESTOSAUCE


Annoncevisning

Populære kategorier

Følg & Tilmeld









Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset