(Opskrift fortsætter under reklamen)

Pocherede æg

Pocherede æg
avatar

TID
10 (min)
Opskrift glæde: (50 pers.)

Pochering af æg er et fedtfri alternativ til stegning. I forhold til kogte æg har pochering den fordel, at man undgår at pille æggene bagefter.. Skøn og lækker opskrift på Pocherede æg har været besøgt 4846 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde


Skrab og vind en Kenwood Køkkenmaskine!

TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?

TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.

(Reklame)

(Reklame)





Relaterede opskrifter til Pocherede æg



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Pocherede æg:
æg spejlæg kogte æg Pocherede æg


Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset