(Opskrift fortsætter under reklamen)
Pocherede æg


Pochering af æg er et fedtfri alternativ til stegning. I forhold til kogte æg har pochering den fordel, at man undgår at pille æggene bagefter.. Skøn og lækker opskrift på Pocherede æg har været besøgt 4846 gange
TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?
TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.
Servering til Pocherede æg
Relaterede opskrifter til Pocherede æg
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999-2023 cookies på Maduniverset