(Opskrift fortsætter under reklamen)
Pocherede æg
Pochering af æg er et fedtfri alternativ til stegning. I forhold til kogte æg har pochering den fordel, at man undgår at pille æggene bagefter.. Skøn og lækker opskrift på Pocherede æg har været besøgt 4846 gange
Ingredienser
Fremgangsmåde
TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?
TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
TIP 1: Udover salt kan man også drysse æggene med lidt dild, purløg, … osv. Måske også paprika?
TIP 2: For at spare tid kan man evt. — i stedet for at bringe vandet i kog på panden — koge vandet i en elkedel og derefter hælde det i panden, sætte låg over æggene og lade dem stå på lavt blus den angivne tid.
Servering til Pocherede æg
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt