(Opskrift fortsætter under reklamen)

Puerco pibil

Puerco pibil

360
Tilfredshed (163)
(3 Fav.)



(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

22888 visninger
avatar
22888
(Opskrift fortsætter under reklamen)

Puerco pibil - stort
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer
avatar
Thor Munck-Grønbæk
2010-09-07 22:06:45

Hej Henrik. Jeg forsøgte mig med denne ret efter inspiration fra filmen "Once upon a time in Mexico" og din opskrift. Men det var ikke særlig vellykket. Kødet flød rundt i en gul, næsten klar sovs og var slet ikke en lækker tyk og rød sovs som på dit billede. Kunne der mangle noget i din opskrift?

avatar
Henrik
2011-07-09 11:36:06

Hej Thor Undskyld det sene svar :-S Det eneste jeg på stående fod kan komme på er at selv om jeg skriver at det skal pakkes helt tæt ind så skal det ikke være så tæt at væsken ikke langsomt kan fordampe. Den originale opskrift forlanger bananblade som nok er meget svære at få i DK og jeg tror ikke de kan være 100% tætte. M.v.h. Henrik

avatar
Henrik Olsen
2011-07-09 16:09:24

Hej Henrik & Thor. Bananblade kan købes i mange asiatiske forretninger. For at lave sovsen mere rød kan du bruge Achiote det er knuste annatto frø, for lave sovsen mere jævn bland harina de maiz (majsmel)rørt op med vand. Mvh. Henrik.

avatar
Henrik
2011-07-18 22:03:00

Tak for kommentaren Henrik. Der er noget at arbejde videre med. Desværre bor jeg i en by, hvor asiatiske eller for den sags skyld etniske butikker er ikke eksisterende. Hvis jeg ikke ligefrem skal importere fra en af de danske storbyer må jeg finde noget der er i "den henretning". M.v.h. Henrik



Skriv kommentar

Kommer snart, under udvikling


Relaterede favorit opskrifter



Annonce