(Opskrift fortsætter under reklamen)

Puerco pibil
360
Tilfredshed (163)
(3 Fav.)
Log ind for at gemme
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde
22888 visninger

Opskrift af:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Opskrift på Puerco pibil

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Kommentarer

Thor Munck-Grønbæk
2010-09-07 22:06:45
Hej Henrik.
Jeg forsøgte mig med denne ret efter inspiration fra filmen "Once upon a time in Mexico" og din opskrift. Men det var ikke særlig vellykket. Kødet flød rundt i en gul, næsten klar sovs og var slet ikke en lækker tyk og rød sovs som på dit billede. Kunne der mangle noget i din opskrift?

Henrik
2011-07-09 11:36:06
Hej Thor
Undskyld det sene svar :-S
Det eneste jeg på stående fod kan komme på er at selv om jeg skriver at det skal pakkes helt tæt ind så skal det ikke være så tæt at væsken ikke langsomt kan fordampe. Den originale opskrift forlanger bananblade som nok er meget svære at få i DK og jeg tror ikke de kan være 100% tætte.
M.v.h. Henrik

Henrik Olsen
2011-07-09 16:09:24
Hej Henrik & Thor.
Bananblade kan købes i mange asiatiske forretninger.
For at lave sovsen mere rød kan du bruge Achiote det er knuste annatto frø, for lave sovsen mere jævn bland harina de maiz (majsmel)rørt op med vand.
Mvh. Henrik.

Henrik
2011-07-18 22:03:00
Tak for kommentaren Henrik. Der er noget at arbejde videre med. Desværre bor jeg i en by, hvor asiatiske eller for den sags skyld etniske butikker er ikke eksisterende. Hvis jeg ikke ligefrem skal importere fra en af de danske storbyer må jeg finde noget der er i "den henretning".
M.v.h. Henrik
Skriv kommentar
Kommer snart, under udvikling
Relaterede opskrifter til Puerco pibil
Annoncevisning
Følg & Tilmeld
Nyhedsbrev Gratis Madplaner Dagensopskrift
Copyright © Maduniverset 1999 - cookies på Maduniverset