(Opskrift fortsætter under reklamen)

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

avatar

TID
90 (min)
Opskrift glæde: (44 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner har været besøgt 6802 gange

Del opskriften:
(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Op til 500% i besparelse Køb TE i kg. i stedet for i små poser - Pt. 12% rabat

Dag 1: Skyl quinoa og kom den i en gryde sammen med 2 dl vand. Kog guinoa under låg ved svag varme i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad quinoa trække under låg i ca.10 min. Afkøl quinoa og lad det stå, mens du laver dejen.

Dag 2: Tag dejen ud af køleskabet. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Bag bollerne ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 min.

Tips: Hvis du ønsker mere blanke boller kan du pensle dem med æg lige inden de skal i ovnen. Jeg kan bedst lide dem, når de er rustikke.

Opskrift vist: 6802 gange
(Reklame)

(Reklame)





Relaterede opskrifter til Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner



RELATEREDEOPSKRIFT TAGS til Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner:
Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner


Annonce

Populære kategorier

Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset