(Opskrift fortsætter under reklamen)

Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Skøn og lækker opskrift på Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner har været besøgt 6802 gange
Dag 1: Skyl quinoa og kom den i en gryde sammen med 2 dl vand. Kog guinoa under låg ved svag varme i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad quinoa trække under låg i ca.10 min. Afkøl quinoa og lad det stå, mens du laver dejen.
Dag 2: Tag dejen ud af køleskabet. Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca. 30 min. Bag bollerne ved 200 grader (ikke varmluft) i ca 20 min.
Tips: Hvis du ønsker mere blanke boller kan du pensle dem med æg lige inden de skal i ovnen. Jeg kan bedst lide dem, når de er rustikke.
Servering til Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner

Relaterede opskrifter til Quinoa boller med gojibær og valnøddekerner
Populære kategorier
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset