(Opskrift fortsætter under reklamen)

Rabarber med mandler og marengslåg

Rabarber med mandler og marengslåg
Linda

TID
30-45 min (min)
Opskrift glæde: (105 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Rabarber med mandler og marengslåg har været besøgt 9156 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde



Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud

Rabarberkompot: Tænd ovnen på 200°. Bland rabarberklodserne med sukker og kartoffelmel og korn fra vanillestangen i et tærtefad. Dæk med folie og sæt det i ovnen i 20-25 min. eller til rabarberne er møre og saften er jævnet.

Marengslåg: Pisk æggehvider og 100 g flormelis med en elpisker til hviderne er luftige. Sæt skålen i vandbad og pisk til hviderne danner små toppe, når man løfter piskeriset ud. Tag skålen fra varmen og pisk, til hviderne er afkølet lidt. Bland mandlerne i og fordel marengsen over kompotten. Drys lidt flormelis over marengsen – det danner små dråber af sukker på overfladen – og sæt den under ovnens grill til den har taget farve, maks. 4-5 min.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)






Relaterede opskrifter




Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt