(Opskrift fortsætter under reklamen)

Rabarber med mandler og marengslåg

Skøn og lækker opskrift på Rabarber med mandler og marengslåg har været besøgt 9156 gange
Rabarberkompot: Tænd ovnen på 200°. Bland rabarberklodserne med sukker og kartoffelmel og korn fra vanillestangen i et tærtefad. Dæk med folie og sæt det i ovnen i 20-25 min. eller til rabarberne er møre og saften er jævnet.
Marengslåg: Pisk æggehvider og 100 g flormelis med en elpisker til hviderne er luftige. Sæt skålen i vandbad og pisk til hviderne danner små toppe, når man løfter piskeriset ud. Tag skålen fra varmen og pisk, til hviderne er afkølet lidt. Bland mandlerne i og fordel marengsen over kompotten. Drys lidt flormelis over marengsen – det danner små dråber af sukker på overfladen – og sæt den under ovnens grill til den har taget farve, maks. 4-5 min.
Relaterede opskrifter til Rabarber med mandler og marengslåg
Populære kategorier
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet.
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset 1999 cookies på Maduniverset