(Opskrift fortsætter under reklamen)

Rabarbercreme på marengsbund

Rabarbercreme på marengsbund
Linda
Til opskriften
TID
1 time (min)
Opskrift glæde: (189 pers.)

(Opskrift fortsætter under reklamen)



Ingredienser


Marengs:

Rabarbercreme:

Pynt:




Fremgangsmåde


Marengs:Opvarm ovnen til 180 grader . Pisk hviderne meget stive med en elpisker , tilsæt sukkeret (1 spsk ad gangen ) under stadig piskning , til hviderne er blanke . Tilsæt derpå eddike , majsstivelse og vaniljesukker og fold det i hviderne . Bred marengsen ud i en cirkel på størrelse med en middagstallerken på en plade beklædt med bagepapir . Sæt pladen i ovnen på næstnederste rille og dæmp straks ovnens temperatur til 150 grader . Sluk for ovnen efter 30 min`s bagetid og lad marengsen stå , til den er helt kold.

Rabarbercreme:Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker . Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud . Kog rabarber ,vaniljekorn og stang med sukkeret ved svag varme til rabarberne er udkogte ( 10 - 15 min ) . Hvis der dannes meget saft , skal den koges væk , så mosen ikke bliver for tynd . Fjern herefter vaniljestangen og lad mosen blive helt kold . Pisk fløden til skum og vend den i rabarbermosen sammen med den hakkede , hvide chokolade. Pynt med revet mørk chokolade og citronmelisseblade . server straks.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone


Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Ingredienser

Fremgangsmåde

Marengs:

Rabarbercreme:

Pynt:






Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her

Marengs:Opvarm ovnen til 180 grader . Pisk hviderne meget stive med en elpisker , tilsæt sukkeret (1 spsk ad gangen ) under stadig piskning , til hviderne er blanke . Tilsæt derpå eddike , majsstivelse og vaniljesukker og fold det i hviderne . Bred marengsen ud i en cirkel på størrelse med en middagstallerken på en plade beklædt med bagepapir . Sæt pladen i ovnen på næstnederste rille og dæmp straks ovnens temperatur til 150 grader . Sluk for ovnen efter 30 min`s bagetid og lad marengsen stå , til den er helt kold.

Rabarbercreme:Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker . Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud . Kog rabarber ,vaniljekorn og stang med sukkeret ved svag varme til rabarberne er udkogte ( 10 - 15 min ) . Hvis der dannes meget saft , skal den koges væk , så mosen ikke bliver for tynd . Fjern herefter vaniljestangen og lad mosen blive helt kold . Pisk fløden til skum og vend den i rabarbermosen sammen med den hakkede , hvide chokolade. Pynt med revet mørk chokolade og citronmelisseblade . server straks.


Mangler du det rette udstyr til at lave denne opskrift? Vi anbefaler Køkkenuniverset.dk Eller Kitchenone
PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Rabarbercreme på marengsbund

Relaterede opskrifter

Kommentarer til opskrift Rabarbercreme på marengsbund

avatar
jeanette wagner
2006-06-22 21:11:21











Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset | Kontakt