(Opskrift fortsætter under reklamen)
Rabarberhorn
Ingredienser
Dej:
Marcipanmasse:
Fremgangsmåde
Dej: Ælt smørret blødt med sukker og vanille. Rør gæren ud i den lune kærnemælk og ælt det i smørret. Tilsæt mel og ælt dejen glat og smidig. Stil den et lunt sted 15-20 minutter.
Marcipanmasse: Ælt sukker og marcipan sammen, tilsæt smør og ælt til en blød masse.
Servering til opskriften
Modtag gratis madplaner ud fra ugens tilbud
LIGE NU 10% rabat på Te, køkkenudstyr og kaffe + gratis gave ved køb af Te eller kaffe
Hvornår er strømmen billigst i Danmark? Se det her
Dej: Ælt smørret blødt med sukker og vanille. Rør gæren ud i den lune kærnemælk og ælt det i smørret. Tilsæt mel og ælt dejen glat og smidig. Stil den et lunt sted 15-20 minutter.
Marcipanmasse: Ælt sukker og marcipan sammen, tilsæt smør og ælt til en blød masse.
Servering til Rabarberhorn
Relaterede opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt
Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!
Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift
Copyright © Maduniverset™ 1999-2024
cookies på Maduniverset |
Kontakt